Sorø Kunstmuseum holder stadig lukket, men ser fremad. 

“Vi havde glædet os til at byde foråret velkommen med en stor buket af arrangementer for både børn og voksne. Desværre må vi fortsætte aflysninger og udsættelser, idet vi håber at kunne gennemføre nogle af arrangementerne senere på året. Aflysningerne omfatter bl.a. påskens workshops for børn, Gylden Tirsdag samt søndagssaloner med Marie Tetzlaff og Christian Foghmar, ” oplyser museet. Købte billetter kan bruges senere eller refunderes.

Forårets særudstilling Krass Clement: The Unseen Room fik kun lov til at være åben i 12 dage inden museet måtte lukke ned pga. Coronavirussen.

“For at udstillingstitlen ikke skal ende med at være en kedelig profeti og udstillingslokalet forbliver et uset rum, så forlænger vi udstillingen. Det betyder samtidig, at den planlagte sommerudstilling med Peter Bonde rykkes til foråret 2021. De præcise datoer, melder vi ud, så snart museet kan åbne igen.”

“Coronakrisen har skabt en næsten fuldstændig opbremsning af livet i byrummet. Her er blevet meget stille, og Krass Clements blik på byernes tavse rum har fået fornyet aktualitet,” skriver museet i sit nyhedsbrev.

“Vi glæder os til igen at kunne byde jer velkommen – på gensyn og god påske.” Læs mere på museets hjemmeside.

Krass Clements blik på byernes tavse rum har fået fornyet aktualitet. Pressefoto.