Foto: Udstillingsstedet.dk

UDSTILLINGSSTEDET.dk
Rådhusvej 4
4180 Sorø
28 92 15 77 (Anne)
23 23 28 18 (Lars)
kontakt@udstillingsstedet.dk

Følg Udstillingsstedet.dk på Facebook 

Følg Udstillingstedet.dk på Instagram

Åbningstider
Ring evt. før besøg eller tjek hjemmesiden for åbningstider

To år på Rådhusvej
Da kalenderen skiftede til 2020, var det næsten to år siden, at Anne Melillo og Lars Ly åbnede “Udstillingsstedet Rådhusvej 4”. Eller UDSTILLINGSSTEDET.dk, som det skønne gule hus på Rådhusvej også hedder. Åbningsdatoen var helt præcis 20. maj 2017.

Foto: Udstillingsstedet.dk

Selvom man godt kan købe kunst i galleriet kalder indehaverne selv Udstillingsstedet Rådhusvej 4 for et ”ikke-kommercielt udstillingssted for samtidskunst”.

Samtidskunst og kunsthistorie
Samtidskunst er en af genrer, som både Anne Melillo og Lars Ly har særdeles godt styr på. Anne er cand.mag. og har læst historie og kunsthistorie på Århus Universitet. Lars er billedkunstneruddannet på Ny Carlsberg Glyptoteks Tegneskole og Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler.

Samtidig med at passe Udstillingsstedet underviser Anne i historie og billedkunst på Odense Katedralskole og anmelder fagbøger. Lars har sit atelier i huset på Rådhusvej, hvor han arbejder med sine malerier, keramiske værker og installationskunsten.

Kunst i BOXEN
UDSTILLINGSSTEDET.dk viser skiftende udstillinger i forhallen og i vinduet ud mod Rådhusvej i BOXEN. Og BOXEN er lige akkurat, hvad ordet siger. En kasse med kunst i.

Indehaverne af Udstillingsstedet.dk Lars Ly og Anne Merillo. Foto: Maggie

De kunstgenstande Anne og Lars placerer i BOXEN er som regel til salg. Og tit er værkerne skabt af den kunstner, der udstiller i huset i udstillingsperioden. Er der ikke en aktuel udstilling, er indholdet af BOXEN værker af kunstnere, som Anne og Lars har en formidlingsaftale med.

Lys og farver
UDSTILLINGSSTEDET.dk, der ligger centralt placeret skråt overfor Sejers Konditori, tager aktivt del i bymidtens aktiviteter, f.eks. kyndelmisse. Således er åbningen af DET RØDE RUM planlagt netop, når hele Sorø fejrer lysfest.

DET RØDE RUM er en udstilling med værker af Lars Ly. Med denne udstilling tager Lars Ly os med på en vandring med den røde farve som en udfordring og et benspænd i skabelsesprocessen. Verden er sårbar og skrøbeligt skruet sammen. Vi bliver uendeligt hurtigt forført.

Værk af Lars Ly. Foto: Udstillingsstedet.dk

sølvpartner

Del på sociale medier