Foto: Udstillingsstedet.dk

UDSTILLINGSSTEDET.dk
Rådhusvej 4
4180 Sorø
23 23 28 18
kontakt@udstillingsstedet.dk

Følg Udstillingsstedet.dk på Facebook 

Følg Udstillingstedet.dk på Instagram

Åbningstider
Ring før besøg og bestil tid og plads. UDSTILLINGSSTEDET.dk tager imod én gæst af gangen, eller op til tre i en gruppe og har håndspritten klar.

Tre år på Rådhusvej
UDSTILLINGSSTEDET.dk åbnede 20.maj 2017.

Selvom man godt kan købe kunst i galleriet er UDSTILLINGSSTEDET.dk et ”ikke-kommercielt udstillingssted for samtidskunst”, et kunstnerdrevet galleri.

Samtidskunst og kunsthistorie
Billedkunstneren bag UDSTILLINGSSTEDET.dk hedder Lars Ly. Lars er billedkunstneruddannet på Ny Carlsberg Glyptoteks Tegneskole og Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler. Lars har sit atelier i huset på Rådhusvej, hvor han arbejder med sine malerier, keramiske værker og installationskunsten.

Kunst i BOXEN
UDSTILLINGSSTEDET.dk viser skiftende udstillinger i forhallen og i vinduet ud mod Rådhusvej i BOXEN. Og BOXEN er lige akkurat, hvad ordet siger. En kasse med kunst i.

Kunsten i BOXEN er som regel til salg. Og tit er værkerne skabt af den kunstner, der udstiller i huset i udstillingsperioden. Er der ikke en aktuel udstilling, er indholdet af BOXEN værker af kunstnere, som Lars har en formidlingsaftale med.

Lys og farver
UDSTILLINGSSTEDET.dk, der ligger centralt placeret skråt overfor Sejers Konditori, tager aktivt del i bymidtens aktiviteter, f.eks. kyndelmisse.

Efterårets udstillinger
Efterårets udstillinger (2020) er soloshows med billedkunstnerne Agnete Bertram, Peter Holck og Maria Wæhrens.

Indehaveren af UDSTILLINGSSTEDET.dk og hans kæreste Anne Melillo. Foto: Maggie

sølvpartner