Parnas ParkParnas Natur og Aktivitetspark
Parnasvej 21
4180 Sorø
Tlf. 23 87 83 87
Mail: parnashuset@parnas.dk

Følg Parnas Natur og Aktivitetspark på Facebook

Åbningstider i Restaurant ParnasHuset
19. maj – 30. september:
Lørdag og søndag: 11.00 – 17.00

Juli og august: 
Mandag til søndag: 11.00 – 17.00

Restaurant ParnasHuset
Restaurant ParnasHuset finder du i Sorøs naturskønne omgivelser og restauranten inviterer dig hermed indenfor i deres åbne og lyse lokaler.

Restauranten ligger afsides fra vejen, så du kan trygt lade de små løbe og lege selv i Hulebyen eller ved Parnasdyrene.

Når vejret tillader det, kan du også nyde din velkomstdrink eller mad udenfor på den store sydvendte terrasse. Det er den ideelle blanding af tilgængelighed og friluftsoplevelse.

Restaurant ParnasHuset byder dig på de lækreste hjemmelavede frokostanretninger, hjemmelavet lemonade, friskbrygget kaffe, lækre kager og meget mere. Her er servering til glade forbipasserende og gæster med bordbestilling.

Og du kan finde din yndlingsplads, hvad enten du har lyst til at sidde inde i de flotte lyse lokaler eller ude på den store terrasse.

Så kom og nyd en god frokost i Restaurant ParnasHuset. De delikate frokostanretninger er inspireret af det klassiske danske smørrebrød, men hvor du traditionelt får serveret en højtbelagt anretning, serverer Restaurant ParnasHuset pålægget i små skåle med friskbagt brød ved siden af. Til de små er der en helt speciel børnetallerken, med børnenes favoritter.

Hvis du i stedet lader dig inspirere af det natursmukke område og hellere vil spise din mad i det fri, kan du bestille en picnickurv. Den kan nydes ved søbadet med udsigt over Sorø Sø, eller den kan medbringes på en dejlig sejltur med Lille Claus.

Når du besøger Restaurant ParnasHuset er det oplagt, samtidig at besøge Parnas Huleby og de mindre beboere på Parnas; nemlig gederne, hønsene og de to minigrise.

Bordreservation
Reserver allerede nu dit bord ved at kontakte Restaurant ParnasHuset på tlf. 23 87 83 87.

For bordreservation til 10 gæster eller flere skal det ske ved, at sende en mail til parnashuset@parnas.dk

Vær dog opmærksom på, at der kan være dage, hvor Restaurant ParnasHuset har alt optaget grundet selskaber i huset.

hjemmesiden finder du flere oplysninger om kommende arrangementer og aktiviteter. ParnasHuset har hele året åbent for arrangementer.

Parnas Huleby
I Parnas Natur og Aktivitetspark ligger en af Sorøs få offentlige legepladser, nemlig Huleby, som er et sikkert hit blandt de små. Den eksisterende Huleby blev indviet i sommeren 2016.

Hulebyen består af syv flotte og fantasifulde huler designet af børn fra 5. og 6. klasser fra Sorø Kommunes skoler og bygget af håndværkere fra Altan.dk til Parnas. Der er offentlig adgang til hulerne, som man kan lege i året rundt. For en god ordens skyld: Husk at holde øje med børnene og husk, at leg sker på eget ansvar.

 


sølvpartner