Partzerre
v/Steen Marborg
Næstvedvej 34B
4180 Sorø
Tlf. 25 83 85 80

Følg Partzerre på Facebook 

Åbningstider
Åbningstiderne varierer, men der er typisk åbent tirsdag, onsdag og fredag eftermiddage samt lørdag kl. 10-14. Hold øje med galleriets hjemmeside og Facebookside.

Du er altid velkommen til at ringe til Steen Marborg for at aftale et besøg uden for åbningstiden.

Partzerre 27

Galleri i den gamle købstad
Sorø fik i 2015 et centralt placeret galleri: En drøm, der havde været undervejs længe. Steen Marborg, der også bor i byen, har malet fra barnsben og har næsten lige så længe haft ambitioner om at bruge mere tid på sin kunst. Som barn var det primært naturen – fugle, planter, stemninger – der blev skitseret med blyant, og siden akvarel- eller oliemaling. I barndommens hjem fandt Steen Marborg mange skønne malerier, der inspirerede. I dag er forbillederne “mesteren Picasso” og Asger Jorn, “fordi han legende mestrer abstraktionen”.

Skiftende udstillinger
Galleriet, der også rummer butik og værksted, viser skiftende udstillinger af forskellige kunstnere.

Udstillingerne lægger vægten på figurative akrylmalerier, men du kan også finde abstrakte malerier i galleriet. Åbningsudstillingen “Musik” rummede værker med berømte musikere fra forskellige årtier: Rolling Stones, Beatles, Elvis, Gasolin, Ella Fitzgerald, Bamse og mange flere. De farverige og udtryksfulde malerier vakte genkendelsens glæde hos både børn og voksne, og udstillingen var et tilløbsstykke. Mange blandt publikum fandt deres favoritmusiker – og gør man ikke, har man mulighed for at bestille et maleri.

I forbindelse med Folketingsvalget 2015 portrætterede Steen Marborg en række toppolitikere. Nogle af dem lagde i valgkampens hede vejen forbi Sorø og måtte naturligvis besøge det dengang nyåbnede galleri.

Portrætter på bestilling
Vores sølvpartner, Steen Marborg maler portrætter på bestilling, og man skal ikke være landskendt eller verdensberømt for at blive foreviget på lærredet.

Et portrætmaleri er en oplagt gave til én der fylder rundt eller fejrer jubilæum, til konfirmanden eller brudeparret.

Kig ind og få en uforpligtende snak om mulighederne eller send en mail til steen@marborg.dk.