bogbSøstrædet B&B
Søstrædet 28
4180 Sorø
Tlf. 20 57 60 66
christinapetersen4180@gmail.com
christina.vervaet@gmail.com
Website: http://christinavervaet.wix.com/soroe

Dejlige lyse værelser
Tuelsø er den største af Sorøs tre skønne søer. Søen på 189 ha nordøst for Sorø har en dybde på 18 m og en omkreds på 6 km. Ved den vestlige søbred finder du Søstrædet B&B med én af byens bedste udsigter.

Her er 4 forskellige værelser, heraf 2 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse med adgang til handicapvenligt badeværelse samt 1 familieværelse med eget bad. Det er muligt at leje en ekstra opredning. Ved ophold på mere end tre døgn gives rabat.

Book værelse

Naturlige og rolige omgivelser
bogb2Christina Vervaet Petersen åbnede Bed & Breakfast i 2014 og gav således turister fra nær og fjern mulighed for at opleve Sorøs smukke natur fra første række.

Tuelsø, der ejes af Sorø Akademi, er omkranset af spændende naturområder: den fredede skoveng Flommen mod øst og Søskoven mod sydøst. Søen har tilløb fra Pedersborg Sø og afløb via Tuelå til Suså. I 2012 åbnede søstien – et knap 10 km langt spor, der er en af Sorøs bedste vandreture (folderen kan hentes ved Søskovpladsen). Søen er også kendt i lystfiskerkredse, især for den store bestand af sandart.

Sorø-Kunstmuseum
Sorø Kunstmuseum

Oplev købstaden Sorø
Fra Søstrædet B&B kan man gennem et stisystem gå til Sorø by, der byder turister på seværdigheder som Sorø Klosterkirke, Sorø Akademi med akademihaven samt Sorø Kunstmuseum.

Sorø Kunstmuseum er etableret i en ejendom fra 1832 og blev i 2011 udvidet med en prisbelønnet tilbygning tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Museet rummer ca. 2300 værker og viser bl.a. dansk kunst igennem 300 år, f.eks. malerier af L.A. Ring, Anna Ancher, Per Kirkeby og Michael Kvium.

Sorø ved juleti
Sorø ved juletid

Købstaden Sorø byder også på et hyggeligt butiksliv med specialbutikker, hvor turister kan finde dansk design og delikatesser.

Sorø opretholder år efter år sit ry som Vestsjællands hyggeligste juleby grundet den oplyste klosterport og juletræet på Torvet. Der er lys i øjnene på børn og voksne igen i januar, når Sorø fejrer kyndelmisse. I sommerhalvåret byder Storgade på en række markeder, hvoraf Lions Markedet i august er det største.

Vil I opleve mere af Danmark, ligger vores sølvpartner, Søstrædet B&B blot 1 km fra af/tilkørsel 37 til motorvej E20, og fra Sorø station går der tog til København og Odense flere gange i timen.

 

sølvpartner

Del på sociale medier