Tidligere på året annoncerede Gefion og Dansk Landbrug Sydhavsøerne, at de ønskede at etablere et fælles rådgivningsselskab. En lille måned efter, at medlemmerne stemte ja til forslaget på de årlige generalforsamlinger, bliver navnet præsenteret: VKST.

Mads Birk Kristoffersen (til venstre) og Gert Klitgaard (til højre). Foto: Gefion

VKST udtales vækst
-Rådgivningsselskabet hedder VKST fordi det er det, vi gerne vil hjælpe vores kunder med: at skabe vækst. Men vækst er mere og andet end bundlinje – det handler også om at sætte rammerne for det gode liv og se mulighederne for, hvordan vi kan vokse og udvikle os som mennesker og trives som familier. Det vil vi gerne hjælpe vores kunder med, fortæller Mads Birk Kristoffersen, der er administrerende direktør i VKST.

VKST vil give kunderne bedre råd til livet

VKST er et usædvanligt navn i branchen og adskiller sig fra lignende rådgivningsvirksomheder, og det er der en klar pointe med:

-Vi vil gerne fortælle vores kunder, at de kan forvente mere og andet af os. Vores arbejde skal give kunderne bedre råd til livet – både livet i stalden og marken, men også råd til at leve et godt liv med familien. Vi vil sætte helt nye standarder for rådgivning til landbrug og små- og mellemstore virksomheder, siger Gert Klitgaard, der er direktør i VKST og sammen med Mads Birk Kristoffersen udgør direktionen.

VKST bygger på et solidt fundament af uvildig rådgivning, stærke faglige kompetencer og en værdiskabende rådgivning. VKST har desuden et meget omfattende rådgivningstilbud med en specialiseret fagrådgivning.

Om VKST
Virksomheden er etableret af Gefion og Dansk Landbrug Sydhavsøerne, og har over 9.500 kunder samt 300 ansatte fordelt på de to kontorer i hhv. Nykøbing og Sorø. Virksomheden har en omsætning på over 200 mio. kr.