Det kan være, at du mangler en god gaveide til hende, der elsker hårprodukter, og som gør rigtig meget ud af at sætte og pleje sit hår til daglig. Så står Salon Fernando Møhge klar med lækre nyheder. Nemlig Lakmé hårprodukter.

Lakmé hårprodukter er baseret på innovation og teknisk ekspertise, der blandt andet kommer til udtryk, ved at det familieetablerede firma allerede fra starten opførte et højteknologisk laboratorium. Herved har Lakmé produkter altid været sikret maskimal kvalitet og udvikling, og det har da også gjort at Lakmé i dag består af et bredt sortiment, der er inddelt i hele tre kollektioner.

Lakmé Teknia, der består af balsam, shampoo og hårkure som er udviklet til at dække dine behov og ønsker såsom hårprodukter til krøllet hår samt skadet og tørt hår. Lakmé Teknia Ultra er en serie af shampooer, balsammer og treatments med indbygget farveopfrisker, der gør undervirker for farvet hår der mangler glød og sidst, Lakmé K.Style.

Følg med på salonens Facebookside her og få nyhederne først. Du kan også læse mere om salonen på Dit Sorøs partnerside. Klik her.