Lørdag den 10. maj kl. 10 åbner butikken Wonderful Lifestyle i Storgade 48 a i Sorø, og det er indehaveren Pia Holst selv du møder bag disken. Til åbningen byder hun på sandwich, kage og lidt at drikke til dem der kigger forbi, og Pia lover at man vil også blive mødt med gæstfrihed og en kop kaffe, når man besøger butikken fremover.

Hos Wonderful Lifestyle kan du finde unikke kvalitetsvarer indenfor udeliv, beklædning, personlig pleje og smykker. Her er for eksempel tøj, tasker og støvler af mærket Dubarry, danske økologiske hudplejeprodukter fra Organic Boost, og skønne ure og armbånd af tyske Dimacci. Det er vigtig for Pia at man kan finde helt særlige ting i hendes butik. Derfor henter hun gerne selv varer hjem fra eksempelvis USA eller Tyskland for at kunne tilbyde noget hun selv synes er lækkert, og som ikke sælges andre steder. Til åbningen har hun personligt hjemhentet sæber og andre produkter fra amerikanske Victoria’s Secret.

Pia forklarer om butikken: ”Jeg bestræber mig på at lave en anderledes forretning, der indeholder varer af høj kvalitet, med specielt design og funktionalitet, men i alle prisklasser. Og skulle der være en vare du ikke kan finde i butikken i dag, så skaffer jeg den gerne hjem hvis det er muligt.”

Pia driver i forvejen det lokale araber-stutteri Wonderful Arabians, og der vil da også være en del rideudstyr at finde i butikken. Her er der fokus på, at udstyret skal være flot og lækkert samtidig med at det er komfortabelt. Pia fortæller at hun har støvler fra Cavallo, Gersemi Martha Ridewear, Cristina Sport Italy og flere andre mærker, der har det til fælles at de er super funktionelle og åndbare og samtidigt har et smart design. Også når det kommer til hesteudstyret har Pia fokus på ergonomi og gode plejeprodukter, som hun selv anvender på stutteriet, og gerne vejleder grundigt om brugen af. Hun understreger i samme åndedrag at butikken ikke kun handler om hesteliv, men netop er en livsstilsbutik, der har noget for enhver, som nyder livet på landet og i skoven. Både mænd og kvinder, voksne og børn.

Pia er gift med Nesco Holst, som driver Soranernes Køreskole. De flyttede til Sorø i 2009 og har to piger, som går i skole og børnehave i Sorø.

Wonderful Lifestyle