PRESSEMEDDELELSE

Mandag den 6. juni går erhvervsportalen soroeerhverv.dk i luften. Her kan virksomheder og iværksættere blandt andet finde information om kommunens erhvervsservice.

Som et led i indsatsen for at styrke erhvervsklimaet i kommunen og gøre virksomhedernes vej til viden og vejledning kortere, lancerer Sorø Kommune nu erhvervsportalen www.soroeerhverv.dk.

Her kan man følge kommunens erhvervsindsats og finde en række praktiske oplysninger til virksomheder.

• Aktivitetskalender for kommende arrangementer for erhvervslivet i Sorø Kommune
• Oversigt over de værktøjer som Erhvervs- og byggestyrelsen stiller til rådighed for dansk erhvervsliv i forbindelse med udvikling af vækstpotentiale i virksomheden
• Information om Sorø Kommunes Erhvervsservice, fx om hvor man som iværksætter eller virksomhed kan få hjælp til at udvikle eller forbedre sin forretningsplan

Portalen vil snart blive udbygget med en rådgiverdatabase over eksempelvis advokater, revisorer, pengeinstitutter og andre, som Sorø Erhverv har indgået aftale med.

”Hjemmesiden er under udvikling, og vi har valgt at gå i luften allerede nu, fordi vi gerne vil lade virksomhederne få gavn af informationerne på siden så hurtigt som muligt,” siger Niels-Henrik Glisbjerg, erhvervskonsulent i Sorø Kommune.

”Vi håber at hjemmesiden kan være med til at skabe kontakt til flere virksomheder i kommunen, ligesom vi håber at nå ud til iværksætterne. Kontakt og dialog er nøgleordene, når der skal skabes et bedre erhvervsklima i kommunen,” siger Niels-Henrik Glisbjerg.

Hjemmesiden er åben fra mandag den 6. juni klokken 12.00

Sorø Rådhus