Når skolen ringer ud til sommerferie, pakker 97 børn tasken for at tage på gymnastikskole hos Pedersborg G&I og Lynge-Broby Idrætsforening. Dansk og matematik bliver skiftet ud med vejrmøller og kolbøtter fra 27. – 29. juni i Pedersborg Hallen.

Gymnastik i lange baner

De tre dage på gymnastikskolen er skruet sammen, så børn på alle niveauer kan være med. Her er der nemlig plads til, at alle kan få nogle aktive dage med sjove oplevelser med gymnastikken som udgangspunkt.

”På gymnastikskolen får børnene tre dage med fuld fart på. De vil møde nye venner, lære nye eller bedre spring på redskaberne, ligesom de helt sikkert får lov at prøve noget, de ikke har prøvet før”, siger Anne Grethe Thede fra Lynge-Broby Idrætsforening og fortsætter:

”En gymnastikskole byder også på skøn musik, madpakker, hygge, og grin. Og så vil der være en dag på gymnastikskolen, der ikke helt ligner de andre. Vi er en masse voksne fra de to gymnastikforeninger, der sørger for, at alle passer på hinanden og får en fantastisk oplevelse”.

Et stærkt samarbejde
Det er ikke første gang, at Lynge-Broby Idrætsforening og Pedersborg G&I arbejder tæt sammen om at skabe bevægelsesglæde hos børn.

”Vi har jo arbejdet sammen i mange år efterhånden, så vi kender hinanden godt, og det er faktisk blevet en tradition. Vi er meget stærkere, når vi står sammen. Når vi kan være mange instruktører fra begge foreninger, kan vi lave en skole med mange børn, og det giver endnu mere energi. For os handler det kort og godt om at kunne skabe glæde og gøre det sjovt”, siger Bo Husum, der er formand i Pedersborg G&I.

Tid og sted
Gymnastikskolen finder sted i Pedersborg Hallen, Rustkammervej 76, 4180 Sorø.
27.-29. juni – alle dage kl. 9.00 – 15.00. Journalister er meget velkomne til at komme forbi skolen.

 

Foto: DGI