Når mænd bliver til drenge – i høj fart og solskin. 

Solen skinnede, det var varmt, og der var kun få kvinder til stede, som kunne forstyrre en herreaften med buffet, biler, øl og meget mere. Der var mødt ca. 70 feststemte herrer op til dette gennemførte arrangement på Parnas. Nok kunne de hævde, at deres aften var i roligere tempo end damernes aften, men de tog helt fejl. Der blev talt lige så meget, grinet lige så højt, og man kunne fornemme hvordan drengedrømme blev vakt til live igen, når de stod med skummende øl i hånden og ‘sparkede til dæk’.

Christian Grau skulle på kl. 19.30 med foredraget ‘Mænd og Biler’. En aften med 2 x 45 minutter rendyrket mandesnak om biler, biler, biler og meningerne med livet. Det var måske meget godt, at koner og kærester IKKE var med; What happens at Parnas, Stays at Parnas (som man siger).

Christian kom, Christian så, Christian sejrede, imens 70 drømmende mænd lyttede med, nikkede anerkendende til de mange kloge ord og mantraer der fløj igennem salen.

Hvor damerne måtte ‘nøjes’ med sandwich var herrernes buffet som billederne nedenfor viser anderledes overdådig. Udover den lækre forplejning kunne publikum nyde godt af præsentationer og gode tilbud fra Herslev Bryghus, Audi Holbæk, Bang & Olufsen Sorø, ProfCykler, Øjensynlig, Slagelse Vinkompagni og Helo.

Dit Sorø kiggede ind, så du her kan få indtryk af den gode stemning: