Den populære musikquiz ”Tip et Hit” turnerer landet rundt og spreder stemning med hits fra flere årtier. Karin og Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants fik et veloplagt publikum til at synge og gætte med, da Hjerneskadeforeningen i Sorø havde inviteret til en live-udgave af showet, der netop er blevet optaget til en ny sæson på TV

Den populære musikquiz ”Tip et Hit” turnerer landet rundt og spreder stemning med hits fra flere årtier. 

Der blev både grinet klappet og sunget med. Og snakken gik lystigt på tværs af bordene på Hotel Postgaarden, da Klaus Strand-Holm, kendt fra pop- og rockgruppen Klaus & Servants, sammen med sin hustru Karin forleden eftermiddag gennemførte deres musikalske quiz-show ”Tip Et Hit” i Sorø.

TV-aktuel musikquiz
Det populære show er netop blevet optaget til en ny sæson TV-udsendelser på DK4, hvor seerne kan følge Klaus og Karin, når de sammen med Klaus & Servants og en række folkekære kunstnere som Annette Klingenberg, Lis & Per og Jeanette von Flittner giver smagsprøver med underholdning og melodier fra flere årtier, hvor publikum hjemme i stuerne kan gætte med.

Men forleden kunne det feststemte publikum på Hotel Postgaarden altså opleve det populære show i live-versionen, da Klaus Strand-Holm spillede kendte evergreens og Karin stillede spørgsmål om de glade sange, som altid vækker minder til live hos det modne publikum.

Det var Hjerneskadeforeningen, der var arrangør, og der blev serveret gammeldags oksesteg med dessert efter showet. Mens krydserne på tipskuponerne blev talt op, spillede Klaus Strand-Holm nogle af sine egne hits – blandt andet ”Bank tre gange”, ”Den bedste pige ” og ”Herstedvester”.

Karin og Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants fik et veloplagt publikum til at synge og gætte med, da Hotel Postgaarden i Sorø fik besøg af showet, der netop er blevet optaget til en ny sæson på TV.