Kom til infomøde om hjælp til børn med trivselsproblemer som mobning, ensomhed og overvægt mandag kl. 16-17 i Sorø Hallen.

Foto: Julemærkehjemmet.

Måske går det ikke så godt i skolen. Eller derhjemme. Der kan også være problemer med mobning, ensomhed og overvægt.

Det kan nemt ende med en ond spiral, hverken børn eller forældre kan finde vejen ud af. Og som går ud over både trivsel, læring og udvikling.

Heldigvis er der hjælp at hente. For aktiv hjælp til børn med trivselsproblemer er netop det Julemærkehjemmene og Jump4Fun holdene på hver sin måde er sat i verden for.

Og på mandag og tirsdag i næste uge, kan du høre mere om måder og muligheder på tre åbne infomøder forskellige steder i kommunen.

“Når problemerne vokser sig så store, at man ikke længere kan løse dem alene, har man brug for fællesskaber,” fastslår John Christoffersen, der er formand for SOR IF og initiativtager til møderækken sammen med Julie Hougaard Christensen fra Julemærkehjemmet i Skælskør.

“Og fællesskaber, der er noget både idrætsforeninger og Julemærkehjem er verdensmestre i at levere. På Jump4Fun holdene er det gennem ugentlig træning og leg sammen med ligestillede kammerater, og på Julemærkehjemmet er det gennem ophold i 10 uger.”

Møderne foregår i Sorø Hallen mandag den 28. maj kl. 16-17, Holbergskolen i Dianalund tirsdag den 29. maj kl. 16-17 samt i Ruds Vedby Hallen, også den 29. maj fra kl. 17.15-18.15 hvor ledere og børn fra Julemærkehjemmet i Skælskør fortæller om hverdagen, mulighederne og resultaterne og instruktører fra de lokale foreninger præsenterer Jump4Fun holdene.

“Udover motion og bevægelse er vejledning om ernæring i øvrigt også et fælles fokus for både Julemærkehjem og Jump4Fun, så det vil man også kunne høre mere om på infomødet.”

Alle børn og voksne er naturligvis velkomne – og vi glæder os, slutter John Christoffersen.