MOKALA indretning tilbyder nu et arrangement for dine medarbejdere eller alle i din virksomhed. Det kan f.eks. være i forbindelse med et personalemøde, en temadag, som led i trivselsarrangement, en rund fødselsdag eller noget helt femte.

Mette Skjoldan. Privatfoto.

“MOKALA indretning udbyder et minikursus til alle som har interesse i indretning. Og det viser sig ofte at være alle. For når først vi er i gang, er det et emne der interesserer de fleste mennesker”, fortæller indehaver og indretningskonsulent Mette Skjoldan.

Der er tale om et minikursus på 3 timer med indlagt 20 min pause.

Minikurset omhandler at finde egen indretningsstil. Dvs. alle deltagere går hjem med en anvisning på, hvad de kan gøre bedre selv. “Det er helt sikkert en god gave at få. Og en investering i fremtiden. Man sparer en del penge på denne viden, som både er enkel og brugbar med det samme”, siger Mette Skjoldan.

Pris incl. moms 1900,- kr. Der tillægges kørsel på kr. 200 på kørsel ud over kommunegrænsen.

“Jeg håber I kunne få lyst til at bruge et lokalt indretningsfirma til jeres medarbejdere og jer selv. I er naturligvis også velkomne til at kontakte firmaet, for at høre om muligheden for kurset hjemme eller lignende,” tilføjer Mette Skjoldan.