Går du med tanker om at sælge dit hus, din ejerlejlighed, dit fritidshus eller noget helt fjerde? Så kan Min Bolighandel Sorø hjælpe dig.

Hos Min Bolighandel møder du blandt andet Hanne Steenberg, der har et stort lokalkendskab.

Og vil du gerne vide, hvad din bolig er værd, kan Hanne Steenberg altid tilbyde en uforpligtende snak. Et tæt samarbejde med Min Bolighandel i de omkringliggende byer giver både køber og sælger optimale muligheder for at gøre en god bolighandel.

Med 14 års erfaring som ejendomsmægler har Hanne Steenberg en indgående viden om lokalområdet samt byens boligformer og -miljøer. Hun bor selv i nærområdet og har derfor de bedste muligheder for at finde en køber, der matcher dit salg.

Boliger handles på nettet
Det, der primært adskiller Min Bolighandel fra andre kæder, er, at de har fuld fokus på online markedsføring. Medieforbruget skifter i disse år fra tryk til sociale medier i en vældig fart, og i den udvikling har Min Bolighandel valgt at gå i front. Al annoncering foretages nemlig på nettet, da det er her boligkøbere ser deres nye bolig for første gang.

Skal Hanne og Min Bolighandel hjælpe dig med dit hussalg? Så tag kontakt i dag på 70 254 264 / 22 98 74 88. De glæder sig til at høre fra dig.

Foto: ABW