Lock-down under Corona-epidemien har haft konsekvenser for alle mennesker, unge, voksne og gamle. Raske og syge.

Med forårets kommen lukkes samfundet langsomt op. Ligesom naturen gør. Skridt efter skridt, som at vågne op efter en lang vintersøvn, hvor vi har været adskilte.
Vi kan begynde at åbne lidt mere op indadtil og udadtil. Orientere os på ny og se, hvor vi kan samles med lidt flere end før, på en forsvarlig måde.

Psykoterapeuter har kunnet praktisere hele tiden og de psykoterapeuter, der har holdt gang i deres klinik, har haft mere travlt end før. Nogle samtaler blev afholdt online, men for en del mennesker var den menneskelige kontakt nødvendig for at kunne komme gennem denne tid. Under forsvarlige forhold naturligvis, med tilpas afstand, afspritning osv.

Den kunstterapeutiske klinik hos Body, Mind & Peace har ligeledes holdt klinikken i gang og arbejdet med unge og voksne i krise, sorg, stress, depression og angst. Menneskelig kontakt og omsorg er livsvigtig i krisetider.

Den kunstterapeutiske klinik på Næstvedvej 51, 4180 Sorø har åbent hver fredag. Kunstterapi er psykoterapi, hvor både samtale, mindfulness og en skabende proces kan indgå. Det er Karin van Everdinck, der er indehaver. Karin er Diplom Kunstterapeut, en 4-årig certificeret uddannelse, og medlem af Dansk Psykoterapeut-foreningen MPF med 5 års erfaring med klienter i individuel terapi og gruppeforløb.

Hvis du har lyst til at stifte bekendtskab med kunstterapi, har du mulighed for at deltage i 2 workshops her i foråret, nemlig d. 16. april og d. 14. maj. Begge workshops har deres eget tema og tidsrummet er kl. 14.00-18.00. Læs mere på hjemmesiden www.everdinck.dk

Er du alvorlig stressramt, har en depression eller lider af angst, har du også mulighed for at benytte at et individuelt forløb over 4 gange til halv pris.

Hvis du vil vide mere, er der mulighed for en ½ times gratis samtale enten pr. tlf. eller i klinikken. Kontakt Karin på e-mail everdinck@gmail.com eller tlf. 24480447 for at lave en aftale. Du er velkommen til at besøge hjemmesiden www.everdinck.dk og kan også finde Everdinck Kunstterapi på Facebook.

Foto: Karin Everdinck

Del på sociale medier