PRESSEMEDDELELSE

Medaljeregn til Sorø roerne ved Copenhagen Regatta på Bagsværd sø
Søndag blev regattaen afblæst ved 16-tiden grundet lyn og torden! For Sorø roerne var der lagt op til en spændende weekend på Bagsværd sø. Den skulle afsløre, hvor de enkelte hold lå i forhold til deres jævnaldrende konkurrenter.

De yngste roere åbnede regattaen
Jens Graudal og Jakob Lillelund roede i regattaens første A-finale i single sculler, jun. C, hvor de i fin stil vandt guld og sølv i nævnte rækkefølge med Odder på tredjepladsen. Søndagens finale blev vundet af Hadsund med Jens på 2. pladsen og Jakob på 5. pladsen. Jens og Jakob satte sig sammen i db.sculler, som de vandt foran Odder.

Klubkammeraterne Ida Balslev og Molly Kaagaard vandt guldet i dobbelt sculler lørdag og søndag foran Odense. Molly Kaagaard roede også single sculler, jun. C, som hun vandt lørdag. Molly kvalificerede sig til søndagens A-finale, som hun ikke kom ud at ro på grund af det voldsomme uvejr med torden og lynnedslag.

Søndag roede klubbens jun. C piger Molly Kaagaard, Line Schandorff, Ida Balslev, Frederikke Erlandsen og styrmand Jens Graudal db.firer, som de vandt suverænt og i fin stil foran Hadsund.

Lørdag kom Sorø-pigerne Ida Balslev, Ida Langkjær, Molly Kaagaard, Line Schandorff og Frederikke Erlandsen ikke på banen, da holdet var ene anmeldt.

Michael Rask Svendsen, Stefan Sørensen, Andreas Sloth og Anders Lindblom roede db.firer i jun.
A, hvor de begge dage kom i mål efter Bagsværd med Furesø på tredjepladsen.


Copenhagen Regatta 2011