Slaglille-Bjernede Forsamlingshus er som mange andre også ramt at COVID-19. Bestyrelsen har lige holdt møde, og måtte sande at det vil være med alt for stor risiko at afholde de sidste Madbix komsammen, for resten af 2020.

“Mange af dem, der plejer at komme, er i risikogruppen. Ligeledes har det udsatte loppemarked også måtte aflyses, med stor ærgrelse, men det har mange andre jo også måtte. Vi har dog rigtig mange effekter, som vi skal til at rykke rundt på, for nu skal vi jo samle et år til,” skriver bestyrelsen i en pressemeddelelse.

De har i bestyrelsen sat ny dato for deres loppemarked til den 16. maj 2021, med håb om at det vil lykkedes dér. Deres madbix vil, hvis alt går vel, også starte den 3. onsdag i januar 2021. Høstfesten må også udsættes til næste år efter høst.

“Vi har med fornøjelse kunne leje huset ud til fester i efteråret, og vi tror at mange konfirmander har glædet sig til endelig at kunne blive fejret. Der er ikke flere ledige weekender før i december og det er vi rigtig glade for. Folk er meget glade for at kunne leje vores nymalede hus, og syntes det er blevet rigtig pænt,” skriver bestyrelsen.

“Og ud fra at COVID-19 har sat stopper for muligheden for at tjene penge, har vi også måtte sætte alle vores renoveringer på stand-by.
Bestyrelsen vil med denne meddelelse ønske alle et godt efterår og på glædelig gensyn i 2021 og pas godt på jer selv og hinanden til vi ses igen.”

Foto: Slaglille Bjernede Forsamlinghus
Del på sociale medier