På grund af ændrede boformer og familiemønstre tilbyder den lokale Nybolig-mægler nu at hjælpe alle kunder, der står over for et boligskifte uanset, om det drejer sig om salg, køb, leje eller tilbygning.

Når du skal sælge din bolig, henvender du dig naturligt til dine lokale ejendomsmæglere, men hvad med alle de andre situationer, hvor du står over for et boligskifte? Fx når du skal udleje dit sommerhus, leder efter en ny bolig, hvad enten det er køb eller leje, eller når pladsen er blevet for trang og en tilbygning kunne være løsningen. Her er mulighederne meget større for at få hjælp og inspiration, men nu kan du nøjes med at gå et sted hen.

-I vores forretning interesserer vi os for alle boligskiftesituationer, så har du brug for hjælp til at komme videre, uanset om det er efter en skilsmisse, fordi du skal flytte hjemmefra, eller fordi pladsen er blevet for trang i din nuværende bolig, kan vi hjælpe dig med at komme videre, siger indehaver af Nybolig i Sorø, Brian Rud Sørensen.

Nybolig har nemlig valgt at udvide paletten fra primært at rådgive om salg af bolig til at kunne hjælpe i alle boligskiftesituationer, hvor kunden har et nyt boligbehov.

-Vores måde at leve på har ændret sig en del de sidste tredive år, hvor vi i dag ikke nødvendigvis følger det klassiske spor med bo hele livet i parcelhuset eller lejligheden. I dag findes der langt flere boformer og familiemønstre, som stiller nye krav til boligen og ikke mindst til behovet for rådgivning, siger Brian.

Han anbefaler derfor at lægge vejen forbi hans forretning for at høre mere om de nye rådgivningstilbud.

-Hvis I fx mangler plads, men nødigt vil flytte fra jeres elskede hus, kan vi fx hjælpe med at undersøge mulighederne for en tilbygning, så I får et kvalificeret grundlag at træffe jeres beslutning ud fra. Eller måske leder I efter en ny bolig, men I har forskellige ønsker, hvor det kan være svært at finde kompromisset, det kan vi også hjælpe med, siger ham.

I dag kan man ifølge Brian selv finde ud af meget ved at søge på nettet, men det store overblik kræver erfaring.

-Som ejendomsmæglere kender vi det lokale marked og kan bruge vores netværk, både lokalt og blandt vores kollegaer. Som kunde, der står overfor at skulle skifte bolig, vil vi derfor anbefale dig at kigge forbi til en uforpligtende snak, hvor vi hjælper dig med at komme trygt videre, siger Brian Rud Sørensen.

Pressefoto