Den 23. og 24. februar er der spirituel sundhedsmesse i Ringsted med fokus på sundhed, velvære og trivsel for krop og sjæl. Livsnydershoppen.dk, fra Behandlerhuset i Sorø, deltager på stand 1. Messen foregår på​ Dronningegade 30 mellem 10-16 begge dage. 

Her kan du prøve Access Facelift. En super skøn energigivende behandling, der løsner op i spændninger i nakke, skuldrer og ansigtet og giver ny energi.

Du kan også vælge at prøve en EFT (tapping) prøvebehandling, hvis du har nogle ting, du vil af med. En behandling, der bliver mere og mere anerkendt, som kan bruges til alt, hvad der har med dårlige følelser at gøre. Når man først har lært den nemme behandling, kan den bruges til det meste. Angst, søvnvanskeligeheder, stress, tankemylder, smerter osv. Det er nærmest kun ens egen fantasi der sætter grænsen. Du kan læse mere under behandlinger på Livsnydershoppen.dks hjemmeside.

Og hvis man mangler energi, er der hurtig hjælp at hente. Kom forbi og få en smagsprøve på en 100 % naturlig energidrik fra Berry. Den er proppet med en masse sunde bær og frugter, der giver vanvittigt mange antioxidanter, og planter, der giver dejlig energi.

Foto: Livsnydershoppen.dk.
Foto: Livsnydershoppen.dk.