Var du forbi Svegård Bog & idé i lørdags, så hilste du måske på forfatter Xenia Parson.

Xenia har netop udgivet sin første bog, ‘Krumspring’, hvilket gav anledning til et forfatterbesøg i boghandlen. Der var mange fremmødte, og flere havde små gaver og blomster med. Man fornemmede straks, at det ikke var en helt ‘almindelig dame’, men en kvinde med masser af livshistorier – på godt og ondt. Mest ondt. 

Kl. 11.30 læste hun tre små afsnit op for de fremmødte. Der blev lyttet intenst, og der var både tårer og latter hos de lyttende. Det var meget ærlige, sarkastiske, men også humoristiske fortællinger , og man kunne kun få stor respekt for Xenia og hendes modige bog.

Dit Sorø talte efterfølgende med Xenia, som fortalte: – Da jeg begyndte på dette brev, som nu er blevet til bogen Krumspring, forestillede jeg mig ikke at udgive det. Det er et brev til min ældste søn, hvor jeg havde brug for at fortælle ham min historie. Den er en del af ham, fordi han blev min lille redningsmand. Jeg havde så meget brug for at fortælle ham, hvor taknemmelig jeg er ham.

Efter en rum tid, tænkte jeg, at det måske var en god idé at udgive, fordi vi alle har lig i lasten, og det kan være en trøst eller ligefrem en følelse af at høre til, at læse om andres lig i rygsækken.

I Krumspring inviterer jeg dig ind i min verden som glædespige samt mit åndelige liv, hvor de døde besøger mig. Min overlevelse som barn, og min egen store mening med livet, da jeg selv fødte et barn.

Jeg har fået hjælp til at få den trykt af min mentor på Menneskets Vej, og hjælpen kom fordi jeg er påbegyndt uddannelsen som sexolog og parterapeut. Jeg blev optaget på Sexologskolen i København blandt andet på grund af min baggrund. Jeg er meget taknemmelig, men da det er en selvbetalt uddannelse, kunne Krumspring hjælpe til. Så at købe bogen giver dig ikke kun en oplevelse, du støtter mig også direkte i min uddannelse.

Bogen kan købes online på www.parsonart.dk i bogform, hos Svegård Bog og idé, samt Bog & Ide i Slagelse og Ringsted. Den kan også købes hos Saxo som e-bog. Prisen er 150,- og går til det formål at betale for Xenias kommende uddannelse som sexolog.

Dit Sorø købte også bogen og indrømmet. Den er allerede læst, men endnu ikke fordøjet. Stor respekt til den fantastiske kvinde. Vores varmeste anbefalinger af bogen.

Se en billedserie og video her. Se flere videoer på Byportalernes Youtube-kanal.