Frigængerne er en spritny parti-uafhængig opstillingsliste til kommunevalget 2021 i Sorø. Frigængerne er stiftet af de to byrådsmedlemmer Pia Hvid og Niels Aalbæk Jensen. I en pressemeddelelse skriver de: 

Frigængerne sætter den enkelte politiske kandidat fri inden for visse overordnede værdibaserederammer. Ikke ideologisk, ikke partipolitisk, men frie. Inden for rammerne er der plads til midtsøgende engagerede og progressive politikere med et liberalt, socialistisk og humanistisk værdigrundlag. Det midtsøgende er meget centralt, for derved kan alle arbejde med udgangspunkt i samme liste, men dog med hver sine egne mærkesager. Det, mener vi i Frigængerne, er 100% vælgerdemokrati.

Med Frigængerne kan vælgerne stemme på lige den kandidat, de tror på og gerne vil have i byrådet. Vælgerne er sikre på, at kandidaten altid vil stemme efter sin egen overbevisning og ikke sige eller gøre noget, han eller hun er blevet banket på plads til af et partiapparat.

Frigængerne Pia Hvid og Niels Aalbæk Jensen har allerede fået en meget positiv modtagelse i form af flere meget spændende henvendelser om at komme med på Frigænger-listen. Det er, som om Frigængerne er et nyt forfriskende alternativ, fri for backstabbere og partidisciplin, der kun skaber politikerlede og gør det svært at samarbejde på tværs af partiskel.

Så går du med en politiker i maven, eller er du politiker og har du lyst til at gøre noget aktivt med et personligt engagement for Sorø, så er Frigængerne måske noget for dig.

Frigængerne står kun på mål for egne politiske holdninger. Intet andet. Det er 100% vælgerdemokrati.

Frigængerne opstiller på liste Q

Pia Hvid 40506054
Niels Aalbæk Jensen 40950305
Frigængerne er også på Facebook.

Foto: ABW
Del på sociale medier