Pladsmangel er aldrig rart. Man kan hurtigt komme til at mangle plads til opbevaring, hvis man er en af de hurtigt voksende virksomheder i Sorø. Der kommer store partier varer ind, eller materialer, som skal bruges af medarbejderne i virksomheder. Der kan nemt opstå mangel på plads til både det ene og det andet, hvis man ikke har været på forkant med dette allerede på et tidligt stadie. Der er heldigvis mange gode råd at finde, hvis man ser sig omkring.

Har man en virksomhed, hvor der produceres eller laves service, kan man helt sikkert godt bruge et værkstedsskab på hjul. Det er smart at have hjul under et sådant skab, så det er mobilt, og kan flyttes derhen, hvor der er brug for det, uden at man skal ringe efter flyttefolk. Og det er skønt at have styr på de forskellige værktøjer og materialer man har gang i, så de ikke ligger og flyder rundt omkring og er svære at finde. Orden er et kodeord i driften af en god virksomhed.

Og hvad med pallerne?
Hvis virksomheden får store partier varer leveret, eller selv skal levere varer i store mængder, pakker man det oftest i paller, som er lette at flytte rundt med for en gaffeltruck. Og det smarte ved paller er, at de kan stables, hvis man har en pallereol. Pallereoler fås i mange størrelser, så alt efter hvor stort din virksomheds lager er, så kan du altid finde en pallereol, der passer.

Det er smart at have plads til det hele, både på paller i pallereoler og i rullende skabe, der kan flyttes hvorhen man vil. Det giver en fleksibilitet, som er tidsbesparende, især, hvis man ofte skal indrette sig på nye måder. Og det er der mange virksomheder, der skal, både i Sorø og andre steder. Fleksibilitet er et plusord, som er værd at skrive sig bag øret.

Find det hele online
Hos AJ-produkter kan du finde alt hvad du behøver til lagerstyring online. Det er let at overskue og rart at kunne tjekke ud hjemme fra kontoret. Der kan leveres hurtigt, så du ikke behøver at vente i ugevis på dit værkstedsskab på hjul. Effektivitet i levering er vigtig for alle virksomheder, der lever et dynamisk og tilpasningsdygtigt liv.

Og Sorøs erhvervsliv består netop af driftige og tilpasningsdygtige virksomheder, der har brug for leverandører, der kan leve op til det tempo og den effektivitet, der kræves. En virksomhed, som ikke kan tilpasse sig nye forhold, stivner. Der er ikke gode udsigter for overlevelse, hvis man ikke kan tilpasse sig de gældende forhold. Det handler om at være på forkant og have det nødvendige udsyn, hvis man vil klare sig i det moderne Danmark.

Hvis virksomheden får store partier varer leveret, eller selv skal levere varer i store mængder, pakker man det oftest i paller, som er lette at flytte rundt med for en gaffeltruck. Pr-foto.