Er udgifterne vokset dig over hovedet? Er din kassekredit løbet løbsk? Eller har du bare lidt for mange ting, du gerne vil, men finanserne rækker ikke til? Så kan det være en oplagt mulighed at ansøge om et forbrugslån, for på den måde at komme på rette køl igen. Det er der mange andre i Sorø og resten af landet, der også gør.

Dårlig økonomi kan ramme alle
Det er ikke altid at man er herre over situationen, selvom man muligvis selv har været med til at skabe den. En dårlig økonomi kan være virkelig svær at overskue, og er det ikke som om at det altid rammer på de mest uheldige tidspunkter, netop som man står og skal bruge penge til dette eller hint?

Foto: ABW

Det kan være at der venter en festlig begivenhed i Sorø forude, men som det bare ikke umiddelbart er råd til. Eller måske har du en kassekredit, som du ikke længere kan styre. I så fald kan det være en smart løsning at omdanne den til et forbrugslån. På den måde tvinger du dig selv at betale af i rater, og kan se frem til at slippe af med din gæld.

Hvordan gør jeg?
Det kan virke uoverskueligt at stå i en sårbar økonomisk situation, men der er altid hjælp at hente. Er du før registreret som dårlig betaler? Selv her kan det løses – RKI ingen hindring. Rådfør dig gerne med en uvildig økonomisk rådgiver, om hvordan det er smartest at handle ud fra din unikke situation. Det eneste du skal sikre dig, er at du har en sikker plan for hvordan du vil tilbagebetale dit nye forbrugslån, og gerne indenfor en overskuelig fremtid. Når først du har oprettet dit forbrugslån, er der ingen vej tilbage, og det er således vigtigt at du har lagt et holdbart budget fremover, så du kan holde dig til din plan, uanset hvad der sker.

Hvad med renter?
Et forbrugslån trækker renter. Sådan er det, det er nu en gang en del af pakken, når du opretter et nyt lån. Men renterne kan variere utrolig meget fra selskab til selskab. Desuden kan der komme gebyrer på oprettelsen. Således er det vigtigt, at du går grundigt til værks og sætter dig godt ind i reglerne. Læs det med småt, simpelthen, og gør op med dig selv, hvilken løsning, der er den bedste for dig og din nuværende økonomiske situation. Der er utrolig mange udbydere af forbrugslån, så gør dig selv den tjeneste at undersøge markedet for et lån med de bedste betingelser for dig. Det kan godt betale sig.

Luft i økonomien
Når dit forbrugslån er godkendt, det tager ofte kun få minutter, kan du se frem til at få lidt luft i økonomien igen. Måske har du ophobet en masse kedelig klatgæld, som du nu kan samle under et tag. Det er altid rart at finde overblikket igen, hvis man i en periode har mistet det. Måske kan der endda blive plads til overskud på kontoen.