Vi danser om torsdagen fra kl 16 til 19 – dog med enkelte undtagelser.
Alle kan være med – også gående
Kom og få en svingom – ganske uforpligtende

Vi danser i Pedersborg Hallen, Rustkammervej i Sorø
Kontakt evt. Jette Panse – 5783 4347

Sorø Handicap Forening står nu klar med et spændende efterårsprogram, hvor der tilbydes mange forskellige former for kørestolsdans.

Alle dansearter er på programmet, og man kan danse både i kørestol og som gående dansere.

Måske er det svært at forestille sig, at man kan danse i en kørestol, og det kan overraske mange, at også elektriske kørestole kan bruges på dansegulvet.
Derfor vil vi opfordre til, at evt interesserede aflægger os et uforpligtende besøg og ved selvsyn konstaterer, at der er fine muligheder for motion, dans og sjov til musik – både for gummihjul og fodsåler.

Kørestolsdans er ABSOLUT ikke sidste udvej på plejehjemmet, det er en international danseform, hvor der afvikles World Cup. EM og VM, og selv om vi i Sorø ikke lige befinder os på dette niveau, så er vi alligevel kommet så langt, at vi tilbyder os med shows i forskellig sammenhæng.

Vi arbejder tæt sammen med Glumsø Coupledance, hvor vi dels har opbygget et show til countrymusik, og dels arbejder på at udvikle specielle coupledance, som kan fænge hos folk, der er interesseret i f.eks. line- og squaredance.

Vi har også et fast samarbejde med danselærer Soffie Dalsgaard fra “Vild med dans”, og er man medlem af SHF, er der fine muligheder for at komme på kurser, hvor Soffie instruerer de gående dansere.

Er man turneringsdanser, kan det være en spændende udfordring at prøve kørestolsdans som gående partner.
I de fleste lande dyrkes kørestolsdans i almindelige danseskoler, og det er en kendsgerning, at der er kortere vej til eliten i kørestolsdans end i almen dans.

Men selv om man bare har lyst til at danse og hygge sig under lidt mere ydmyge former, så er det også en mulighed i SHF, hvor vi træner om torsdagen og lægger vægt på, at vi skal have det sjovt.