Efter en turbulent tid præsenterer Kongskilde Friluftsgård Kongskilde Marked 2013.
Den selvejende institution Kongskilde Friluftsgård, som hidtil har stået for afholdelse af markedet, er som bekendt ophørt på adressen, og derfor har der været mange gisninger om markedet ville fortsætte eller ej.

– Men det gør det, vi har overtaget hele driften af Friluftsgården, herunder også Kongskilde markedet, oplyser René de la Cruz, som er daglig leder af Driftsselskabet Kongskilde Friluftsgård.

– Det vil være synd og skam at et så velbesøgt og godt marked ikke skulle fortsætte, så derfor har vi naturligvis lagt alle kræfter i at det skal fortsætte som hidtil. Dog vil der komme lidt fornyelse, blandt andet aktiviteter til børn som skattejagt, rollespil og anden leg, tilføjer René.

Kongskilde Friluftsgård har masser af plads, så hvis man kunne tænke sig at være udstiller, er det bare at kontakte stedet. Markedet rummer primært håndværksrelaterede stande, hvor man kan vise gæster sit særprægede håndværk, samt selvfølgelig handle med de varer man selv producerer. Kræmmere med blandede varer er også meget velkomne.

I år vil der være en afdeling med live rollespil, der varetages af NaFri event. Her er der mulighed for at stifte bekendtskab med trolde fra egnens fortid.

I det store telt kan man nyde et godt måltid mad og/eller en kold fadøl fra Gourmet Bryggeriet til tonerne af countrymusik. Moonlight Rangers Country band er allerede booket, og der arbejdes p.t. på en aftale med Leif Kerstein.

Det er i år 28 gang, der afholdes Kongskilde Marked. Sidste år var der 100 udstillere, og markedet blev besøgt af 12.000 gæster fra nær og fjern.

Nærmere information om markedet kan man få på www.kongskildefriluftsgaard.com eller Facebook siden kongskilde marked.

Tid: Kongskilde Marked finder sted 14. og 15. september, begge dage kl. 10-16.

"Vi elsker vort land"
De skønne rammer – her Sankt Hans Aften