Som appetitvækker på Sorø Internationale Musikfestival arrangeres tre korte forestillinger med “Telefonen” rundt i Sorø Kommune:

Det sker onsdag den 30. juni.

Kl. 15.30 i Dianalundcentret
Kl. 17.00 på Sorø Station hos Skotte og Stentoft
Kl. 19.30 i Holbergarkaden overfor Juice Club

Alle er gratis.

På programmet er Menottis lille 1 akters opera: The Telephone – en komisk opera, der handler om Ben og Lucy. Ben kommer på besøg hos Lucy og vil fri til hende før han skal ud på en rejse, men Lucy taler i telefon og Ben kan slet ikke få hendes opmærksomhed. Det ender med at han rejser og må ringe hende op for at spørge om giftermålet, hvorefter det hele selvfølgelig ender i en lykkelig duet – over telefonen.
Varighed ca. 20 min.
Lucy: Louise Pape
Ben: Rene Visgaard Bjerregaard
Akkompagnement: Merethe Køhl Hansen

René Visgaard Bjerregaard er uddannet på det Fynske Musikkonservatorium i Odense, hvor han også har sunget på den Fynske Opera i små og mellemstore roller – bla. i en opera om kartofler. René assisterer i DR Koncertkoret og i det Kgl Operakor. Når han ikke synger, underviser han i fitness-dans.

Louise Pape er uddannet operasanger fra Syddansk Musikkonservatorium og har efterfølgende afsluttet solistklassen samme sted. Hun optræder både som solist og operakorsanger bla. på den Fynske Opera og Operakoret i København, og til daglig er hun kirkesanger og sangpædagog ved Sorø Klosterkirke, hvor Merethe og Louise har daglig tæt samarbejde omkring Sorø Drengekor.

Merethe Køhl Hansen er organist og dirigent ved Sorø Klosterkirke og kunstnerisk leder for Klassisk i Sorø.

Se hele musikfestivalens program her

Pressefoto
Del på sociale medier