Hamren og banken blander sig med lyden af feststemte børn, der har fået fri fra skole. Der er gang i byggeriet for enden af Storgade. Klinik for Fodterapi flytter nemlig rundt om hjørnet til større lokaler i Storgade nr . 37 E.

”Det er faktisk hele tre gamle lejemål, der for mere end 30 år siden blev ændret til et lejemål,” fortæller Dorte Øster Jørgensen, da Dit Sorø kigger ind til en rundvisning på sidste skoledag.

Dorte Øster Jørgensen har fået ydernummer. Det betyder, at personer der har fået en henvisning fra egen læge kan få økonomisk tilskud til behandling på klinikken. 

“Det er personer med diabetes type 1 og 2 eller leddegigt. Og så nedgroede negle, da dette mange gange kan give voldsomme problemer med fødderne,” forklarer Dorte. Hun er en af de statsautoriserede fodterapeuter, som er Danmarks eneste autoriserede behandlere af fodproblemer i forbindelse med netop diabetes og leddegigt samt nedgroede negle og arvæv.

”Den nye klinik får indgang fra Storgade samt fra gården, hvor der bliver en kørestolsindgang med rampe. I gården bliver der lavet to parkeringspladser, der bliver reserveret til handicappede, når de kommer i biler,” fortæller Dorte, der glæder sig meget til byggeriet er i mål.

Håndværkerne er i fuld sving i øjeblikket både ude og inde, hvor der bl.a. udskiftes vinduer, loft og belysning. Når det er færdigt i august, bliver der over 200 m2. Udover fodklinikken bliver der flere kabiner, der på sigt skal rumme andre behandlere. Der bliver også god plads til et nyt værksted, hvor Dorte laver individuelt fremstillet indlæg til patienterne. Desuden bliver der handicaptoilet og badeforhold for behandlerne.

Der sker også noget nyt på nettet. Klinikken har fået ny hjemmeside. Online bookingen har været nede, men nu virker det igen, så du kan booke en tid til sommerfødder her.

Del på sociale medier