FIGURA VANDRER fra by til by med musik og sang. De popper op på gader og torve, på havnekajer og pladser, på restauranter, museer og sørme også om de ikke dukker op på gårdspladsen foran Sorø Bibliotek & Bykontor fredag 21. august kl. 16. Publikum kan frit tage plads.

“Figura Vandrer” er gademusik med et twist! Af vanvittigt høj kvalitet! Fire musikere: sang, klarinet, banjo og trommer/sav – og en trækvogn!

Musikken er bl.a. Benjamin Brittens finurlige Cabaret Songs i et “mobilt” arrangement af Peter Bruun, Derek Bermels Kabaretsange og én af Peter Bruuns smukke folkesange.

Corona har gjort fællessangen utrolig populær – FIGURA tager bolden op og medbringer et par gode sange til byens publikum.

Danmarks nok mest hårdføre ensemble har i denne række koncerter slået sig sammen med mezzosopran Stina Schmidt. Sammen vandrer de denne sommer rundt til mindre byer i Østdanmark, vandrer gader og stræder tynde, fylder dem med musik og spiller de steder du ikke lige venter det.

Projektet “Figura Vandrer” er støttet af Statens Kunstfond.

Koncerten på Sorø Bibliotek & Bykontor er gratis og varer en god halv time. I tilfælde af regn / blæst vil koncerten blive rykket ind i biblioteket – forsat med god fysisk afstand.

Pressefoto