INbetween er klar med julekalenderen 2020 – bestil inden 1. november og vind!

Så er det nu, hvis du skal sikre dig en af INbetweens fede julekalendere i 2020!

Pakkekalender
Vælg en pakkekalender med 24 skønne gaver bestående af accessories mv. særligt udvalgt til alle PIGER i tweens-/teensalderen. Kalenderen kommer fint indpakket med datoer på.
Pris 500 kr. (værdi 800-1.000 kr.)

Adventskalender
Vælg en adventskalender med 4 lækre gaver med tøj og accessories til både PIGER og DRENGE i tweens-/teensalderen. Kalenderen kommer fint indpakket med datoer på.
Pris 500 kr. (værdi 800-1.000 kr.)

KONKURRENCE
Bestil din julekalender inden den 1. november og deltag i lodtrækningen om at få din bestilte kalender helt GRATIS (Katrine udtrækker en vinder 1. november – vinderen offentliggøres på facebook lige her).

Du kan bestille din kalender (eller flere) ved at sende en besked til INbetween via facebook eller på mail katrine@inbetween.dk. Kalenderne kan kun købes ved forudbestilling og -betaling! De kan bestilles helt til 25. november og kan hentes indenfor et par dage – dog tidligst 1. november. Bemærk at indholdet af julekalendere ikke kan byttes.

“Skriv om det skal være en pakkekalender (24 pakker, kun til piger) eller adventskalender (4 pakker). Skriv gerne modtagerens køn og alder samt tøj- og skostørrelse. Fortæl mig også gerne, om pigerne har langt eller kort hår, og om de har huller i ørerne,” oplyser Katrine, der glæder sig helt vildt til at lave julekalendere til jer. “Så starter julen nemlig for mig.”

Foto: INbetween