De nye restriktioner har stor betydning for bl.a. INbetween, som nu er tvangslukket til og med 17. januar 2021.

“Jeg har gjort mig mange tanker om, hvordan min butik skal komme gennem denne periode og med mindst gene for mine kunder,” skriver Katrine Skovsgaard.

Julegavebytning
Først og fremmest udvides perioden for julegave-bytning til den 30. januar 2021.

Hvis du gerne vil bytte dine varer til noget andet her og nu, så kan du sende varerne eller aflevere dem i Sorø Blomster, Storgade 33A. Tøjet skal lægges i en pose, og der skal vedlægges en seddel med navn og mobilnummer. INbetween laver så et tilgodebevis, som aktiveres på www.INbetween.dk, så du kan købe andre varer for beløbet. Du får besked via sms, når tilgodebeviset er klart. Tilgodebeviset er gyldigt i 3 år til køb både i butik og på webshoppen.

På grund af den nuværende situation beder INbetween om, at du bytter dine varer fremfor at få dine penge retur. Vælger du imidlertid at benytte din returret, så er du nødt til at vente, til butikken åbner igen den 19/1.

Udsalg
For at holde butikken i gang i de første uger af 2021 trods tvangslukning, og så regningerne også kan betales i vintermånederne, så rykkes udsalget frem til 4. januar 2021.

Udsalget vil naturligvis kun foregå på www.inbetween.dk/tilbud-2 med gratis fragt ved køb for mindst 299 kr. Der vil også være mulighed for at afhente bestilte varer i butikken, eller få dem leveret gratis i 4180, efter nærmere aftale.

“Jeg håber, at I endnu engang vil bakke op om min lille butik! Jeg vil gøre mit for at gøre det endnu mere lukrativt at handle hos INbetween,” afslutter Katrine.

Foto: ABW
Del på sociale medier