Sorø Erhverv giver virksomheder og uddannelser mulighed for at networke, få ny viden, skabe nye kontakter og opdage nye muligheder. Det sker den 23. september 2020 kl. 12-15.

99,9% af Region Sjællands virksomheder er små eller mellemstore virksomheder med under 250 medarbejdere. De står over for en fremtid med automatisering og digitalisering af processer, produkter og services, hvilket bl.a. vil ændre arbejdsgange og produktionsformer. Det kræver omstilling til ny teknologi, innovation og nye samarbejder for at overleve. I Region Sjælland er der søsat flere projekter (bl.a. SAMKAP, Digitale Veje til Vækst (DVV), Kompetencer til Vækst og Zealand International) som alle fokuserer på at øge små og mellemstore virksomheders fremtidsmuligheder gennem samarbejder med regionens uddannelsesinstitutioner. Virksomheder og uddannelser bibringes gensidig viden om mulighederne for at opnå kompetencer, ansætte de rigtige samt for at
udnytte den buket af tilbud, der ligger i det strukturerede samarbejde med undervisere, studerende og nybagte kandidater.

Fire projekter går sammen med Erhvervshus Sjælland i Sorø og skaber rammen for mødet mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner og demonstrerer, hvordan samarbejdet mellem virksomheder og undervisere/studerende/nybagte kandidater kan foregå. Virksomheder, der ikke allerede er del af et af projekterne har desuden mulighed for at få en dialog om, hvordan de eventuelt kan blive del af et samarbejdsprojekt.

Hvem

På mødet leveres inspirerende input af to oplægsholdere: Tim Frank Andersen, en af Danmarks mest succesfulde iværksættere, som evner at gøre IT, marketing og digitalisering forståeligt og Internationaliseringsrådgiver Helle Lyngberg, Udenrigsministeriet, der ser på e-handel i et internationalt perspektiv samt eksport/internationaliseringmuligheder for Region Sjællands SMV’er.

Studerende og virksomheder samt projekter viser samarbejdscases, og der bliver tid til at gå i dialog med udstillerne og med de øvrige deltagere.

Hvem kommer

• Små og mellemstore virksomheder i regionen
• Uddannelsesinstitutionernes studerende, undervisere, praktikkoordinatorer mv

Læs mere her

Foto: ABW
Del på sociale medier