Anja Funder er RAB akupunktør og ejer af Sorø Akupunktur. Hun brænder for at yde omsorg og lytte til netop DIG. Anja ønsker dig det bedste og vil meget gerne hjælpe dig. Anja er oprindelig uddannet agronom med speciale i svin, men har altid ønsket at blive selvstændig og hjælpe andre. Efter et voldsomt og langvarigt galdestensanfald, som endte med en sygemelding og fyring, måtte Anja tænke meget over, hvad hun havde lyst til at lave.

– Jeg tænkte meget over, hvad jeg havde lyst til at lave. I min tid i The Body Shop nød jeg at arbejde med mennesker, og tanken om at blive behandler lå mig ikke så fjernt. Derfor begyndte jeg at afsøge nettet for mulige brancher og faldt over et informationsmøde i akupunktur. Inden jeg kørte fra infomødet, havde jeg skrevet under på at starte på uddannelsen. Og jo, der er langt fra svineproduktion til at stikke nåle i folk, siger Anja grinende.

For Anja er det vigtigt at arbejde ud fra et solidt fagligt grundlag. Hun ønsker det bedste for sine klienter og sætter en ære i altid at være ærlig og reel overfor dem.

Anja har bland andet hjulpet Hans Jørgen og Sussie til at få en god hverdag igen uden smerter fra at de næsten intet kunne grundet smerter og ikke kunne få hjælp andre steder.

”Akupunkturbehandling har gjort, at jeg endelig kan sove igennem efter 20 år med dårlig nattesøvn. Jeg kan ride igen og køre bil uden smerter. Akupunktur har hjulpet rigtig meget på mine smerter.” – Sussie Jørgensen

”Akupunktur er det eneste, der har hjulpet mig siden en ulykke i 2001. Takket være akupunktur kan jeg bevæge og bruge min krop igen uden smerter samt passe et arbejde. Inden jeg begyndte at få akupunktur kunne jeg hverken gå eller kravle, begge dele og mere til kan jeg nu. ” – Hans Jørgen

Du kan læse mere om Anja, Sorø Akupunktur og booke tid online på hjemmesiden http://www.anjafunder.dk/
Du kan også finde Sorø Akupunktur på Facebook: https://www.facebook.com/soroakupunktur/