I dag medvirker Merete Leisted Busk, formand for Sorø Roklub, i vores interviewserie.

Hvilken butik savner du i Sorø?
En god velassorteret dagligvarebutik i bymidten, gerne i Holberg Arkaden, så den kan komme til at summe af liv og aktivitet

Hvor går du hen, når du bestiller take away?
Take away henter jeg gerne i “Det lille køkken”.

Hvornår har du sidst været i Sorø Kultur- og Fritidscenter, og i hvilken forbindelse?
Jeg var i SKF sidst den 29. marts 2012 til reception for SORs afgående formand Edith Friis. Jeg går dagligt forbi SKF i forbindelse med rotræning i Sorø Roklub, som ligger lige ud til Sorø sø lidt nordvest for SKF.

Markerer du helligdagene i maj på en særlig måde (st. bededag, kr. himmelfart og pinse)?
Helligdagene i maj markeres med ture i det fri med børnebørn, familie og venner afvekslende med deltagelse i Copenhagen Open (kaproning) i forbindelse med Kr. Himmelfart og lange træningspas på Sorø sø i dame dobbelt fireren sammen med mine 3 holdkammerater. St. Bededag er der tradition for, at jeg fejrer i Sorø Roklub med en træningstur efterfulgt af varme hveder med ro-kammerater.

Har du planer om at se særudstillingen om besættelsen på Sorø Museum?
Ja, den vil jeg helt sikkert tage mig tid til at se, da den ligger fint i tråd med filmen “Hvidstengruppen”, som jeg så i Victoria Teatret. En tankevækkende film, som er værd at have med i bagagen i dagens Danmark.

Hvad er den seneste bog, du har læst?
Helle Helles “Dette burde skrives i nutid” – jeg er lige begyndt at læse “Et eventyr” af Jonas Bengtsson.

Merete Leisted Busk ved standerhejsning