Destinationsavisen for Sjællands Vestkyst 2017 er landet

Solskin og lune forårsdage lader vente på sig, det gør inspiration fra Sjællands Vestkyst ikke. Masser af spændende inspiration og gode historier er på plads og samlet i den helt nye destinationsavis for sæsonen.

Fra venstre Svend-Erik Autzen, Kalundborg, Stén Knuth, Slagelse og Gert Jørgensen, Sorø. Foto: VisitVestsjælland

Fredag modtog borgmestrene i Sorø og Slagelse, Gert Jørgensen og Stén Knuth, avisen, der i år er blevet på hele 40 sider og igen trykt i 100.000 dugfriske eksemplarer.

Distribueringen af avisen er startet og fortsætter de næste uger i blandt andet Sorø, Slagelse og Kalundborg kommuner inkl. 12.000 feriehuse langs kysten.

Because HYGGE is a place
“’Rundt om Sjællands Vestkyst’ udkommer i år for anden gang,” fortæller formand Poul Buur, VisitVestsjælland. “Modellen med at trykke i så stort et oplag, og at lade avisen være tilgængelig så bredt som muligt i destinationen, viste sig at være helt rigtig.”

“Formålet med avisen er at inspirere. Når du først er ankommet til området, og skal til at planlægge din dag eller måske din uge i feriehus, er det tid til at lade sig inspirere. Og der er et væld af spændende og meget forskellige muligheder i vores destination. Vi har fastholdt de små, skæve og knap så kendte historier”, udtaler Anette Moss, konstitueret direktør hos VisitVestsjælland – det giver både os der bor her og vores gæster sjov og anderledes viden.

Hent destinationsavisen på Sorø Bykontor! Eller se den her http://bit.ly/2oLMIaP

Tak for stor opbakning
“Afslutningsvis skal lyde en stor tak for den rigtig store opbakning, vi har mødt i forbindelse med avisens tilblivelse, hvilket har gjort arbejdet rigtig spændende og dermed også betydet udvidelse af sideantal,” oplyser Anette. “Rigtig god læselyst og ikke mindst god fornøjelse rundt i destinationen.”