home Sorø
v/ Anders Langesø og Inge Mathiesen
Slagelsevej 1
4180 Sorø
Tlf. 57 87 05 00

Åbningstider
Mandag til torsdag 10-17
Fredag 10-15
Lørdag 10-12
Søndag efter aftale

Følg home Sorø på Facebook.

Sætter pris på Sorø
Hos home i Sorø finder du et hold af erfarne ejendomsmæglere, der har oparbejdet et indgående kendskab til Sorø.

Anders Langesø og Inge Mathiesen er selv soranere, som selvfølgelig først og fremmest har stort kendskab til boligmarkedet, men også til befolkningen, job- og uddannelsesmulighederne, skoler, institutioner, foreninger, butikker og seværdigheder – kort sagt den unikke charme ved Sorø.

Det gode lokalkendskab og det stærke netværk, der er opbygget gennem flere år, er fundamentet for den forretning, som home i Sorø fortsat planlægger at styrke i byen.

Vigtigt med tillid
Ejendomsmæglerne hos home i Sorø har haft berøring med alle typer ejendomme; erhvervsejendomme, villaer, ejerlejligheder og landejendomme.

De er altid klar til at tage en professionel drøftelse om en ejendom, og den reelle rådgivning overfor kunden er altid den vigtigste parameter, når de modtager en ny sag.

Forretningens ejendomsmæglere ved desuden, at i et nært samfund som Sorø, kender næsten alle hinanden. Og derfor er tillid et nøglebegreb, også når det drejer sig om at tage en bolig ind og gennemføre et ejendomssalg.

home i Sorø er gennem tiden er blevet bedømt af kunder og samarbejdspartnere som en forretning, man trygt kan henvende sig til. De er således topscorer på Boligsiden.dk.

Få solgt boligen med de nyeste teknologier
Hos home er de meget opmærksomme på hele tiden at udvikle deres markedsføringsstrategi, så du hurtigst muligt får solgt din bolig til den bedst mulige pris.

De ved, at mange potentielle købere leder efter deres nye bolig online, og de kan derfor tilbyde dig muligheden for et effektivt salg ved hjælp af home Online Markedsføring. Her vil din bolig blive markedsført på home.dk og en lang række danske hjemmesider og sociale medier. home i Sorø har desuden sin egen facebookside, hvor din bolig også kan blive lokalt eksponeret.

Som sælger hos home har du desuden en særlig mulighed for løbende at følge med i dit boligsalg på myhome.

Med ét enkelt klik får du blandt andet overblikket over fremvisninger, åbne huse, møder og andre aktiviteter, statistik for salgsarbejdet og beskeder fra din ejendomsmægler.

Altid tilgængelige
Home i Sorø er altid tilgængelige på telefon og på mail og står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig. Tag derfor kontakt til dem allerede i dag.

Du kan også bestille en uforpligtende salgsvurdering.

 


Vis stort kort

sølvpartner