Er du fanget ude på landet i Sorø, kan det være svært at forestille sig at din hjemmeside kan nå hele vejen ud til alle verdenshjørner. Sorø er en dejlig by, men vil man gerne starte en voksende virksomhed, ønsker man nok alligevel at dens hjemmeside når ud over byens grænser.

Ligegyldigt hvor du starter din hjemmeside op henne, er det altid muligt at få den ud til mange mennesker – det handler bare om at gøre det rigtigt. Hvordan det så lige er man gør det rigtigt, er du helt sikkert ikke den eneste der er forvirret omkring. I denne artikel vil der blive gennemgået 3 gode bud på hvordan du kan holde gang i din hjemmeside i Sorø.

Foto: ABW

Er din hjemmeside blevet hacket, er den ikke meget værd
Ingen hjemmeside er godt hvis det er en hacket hjemmeside. Hackere kan finde på at hacke din hjemmeside for at få fat i de oplysninger der befinder sig på den, eller blot for at komme udenom at skulle betale for deres eget domæne, og i stedet for blot bruge det du allerede har købt.

For at undgå at dette skulle ske, skal du beskytte din hjemmeside. Og hvordan gør man så lige det? De seneste år har VPN’s fået stor popularitet på det virtuelle marked, og af god grund. VPN’s maskerer din IP adresse og kan flytte den til et helt andet land om nødvendigt. De fungere som et tågeslør for din hjemmeside, der gør den sværere at se for hackere, og det er svært at hacke ind i noget man ikke kan se.
Det lyder måske som om kunder så heller ikke kan finde din hjemmeside, men dette er slet ikke tilfældet. Forsøger de ikke at hacke ind, påvirker VPN’en dem overhovedet ikke.

Forstår du stadig ikke helt hvad en VPN er og gør, så tryk her for at finde alt du skal vide om VPN.

Tag et smut på webhotel
Navnet er lidt spøjst og får dig nok til at tænke på en virtuel ferie, men det er nu slet ikke det, det handler om. Et webhotel sørger for at den server din hjemmeside kører på, kører så smertefrit og effektivt som muligt. En af de største kundedræbere er en server der har bugs (tekniske fejl) eller kører meget langsomt.

Vi er som teknologivante mennesker vænnet til at det hele kører i et hurtigt tempo, så matcher din hjemmeside ikke det tempo dine kunder kører i, begynder de at kede sig og klikker væk fra din hjemmeside, inden den overhovedet har fået en chance for at loade færdig.

Webhoteloversigt.dk kan du som navnet hentyder til, få en oversigt over de forskellige webhotels der eksisterer på det virtuelle marked i dag. Du kan læse om fordelene ved de forskellige og blive klogere på hvad et webhotel nu engang er og gør.