På Sorø Comwell kan man torsdag den 23. juli nyde en aften i selskab med Sidsel Storm. Hun er en af Danmarks ypperligste jazzsangerinder, kendt for sin nutidige vokaljazz og evne til at fængsle publikum med hjertevarme, indtagende melodier og en kraftfuld stemme, der trækker tråde til de største jazzsangerinder gennem tiderne.

Hun har med stor succes stået på scener i både Japan, Thailand, Tyskland og Skandinavien og har bjergtaget publikum og anmeldere med sin personlige stemme og unikke nærvær. Herhjemme har hun svunget sig op i superligaen af kvindelige danske jazzvokalister med modtagelse af prestigefyldte priser både som årets jazzkomponist og årets vokaljazz udgivelse.

Sidsel Storm har et solidt sammenspillet hold af førende musikere fra den nordiske jazzscene med sig. Det er fra Sverige Calle Brickman på klaver og Tobias Wiklund på trompet og flygelhorn, fra Norge trommeslageren Snorre Kirk og på bas danske Anders Fjelsted. De har spillet live sammen med Sidsel Storm i både ind- og udland gennem flere år, hvilket i høj grad skinner igennem på deres fortrolige og sikkert swingende samspil.

Torsdag 23. juli kl. 20.00
Sidsel Storm kvintet: Sidsel Storm, vokal, Tobias Wiklund, cornet/ flygelhorn, Calle Brickman, klaver, Anders Fjeldsted, bas, og Snorre Kirk, trommer.
Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø
Entré: 150 kr. (muligt at reservere til grillbuffet før koncerten)
Reservation: tlf. 57 83 56 00, e-mail: hotel.soro@comwell.dk

Se alle koncerterne her

Del på sociale medier