Grundet følger af Corona-krisen og et forbud mod større forsamlinger og deraf også festivaler indtil foreløbig 31. august 2020, har Foreningen 1684-1862 været nødsaget til af flytte den historiske festival til sommeren 2021. Den første weekend i juli.

Måske ikke med præcis det samme program, men helt sikkert med samme entusiasme!

“Vi er kede af ikke at skulle lave en god festival for jer, og at kunne vise jer vores program for 2020. Vi er dog glade for at kunne skabe en ny festival for jer i 2021,” siger foreningens formand Mette Skjoldan

“Vi havde glædet os til en god weekend med fejring af Sorøs enestående historie med jer. Og sikkert efter en stilstand i en periode kunne det være godt med en fest. Det vigtigste er dog lige nu, at vi kommer igennem Corona-krisen uden for mange alvorligt syge. Og at vi følger retningslinjerne,” tilføjer hun.

Kragerup Gods skulle have dannet rammerne om historiefestivalens maskebal. De har ligeledes meddelt, at de er klar til at gennemføre arrangementet samme dato næste år. 

Udover maskeballet på Kragerup Gods omfatter historiefestivalen bl.a. et historisk marked på Torvet i Sorø. I samme weekend skulle Holberg flytte ind på Tersløsegård. Det gør han så forhåbentligt næste år.

Foreningens logo – den blå anemone – er udformet af den lokale grafiker Preben Lehmann