Du kan fremover hente pakker fem forskellige steder i Sorø. Nyt er en pakkeboks i Holberg Arkaden, posthus hos Kongebro Bageriet, og at Candy Corner i Storgade også begynder at udlevere pakker.

Det skriver PostNord til Dit Sorø.

“Med de nye tilbud bliver postservicen i Sorø endnu mere tilgængelig. Jeg er glad for, at Kongebro Bageriet har ønsket at overtage posthuset, og at Candy Corner gerne vil være pakkeudlevering.

Og så skal der lyde en stor tak til Sorø Erhverv og Sorø Kommune, som har været en stor hjælp i arbejdet med at finde interesserede erhvervsdrivende og ikke mindst i forhold til opsættelsen af en ekstra pakkeboks i Holberg Arkaden,” siger Maj-Britt Radmer, distriktschef hos PostNord.

Hos Candy Corner kan der alene hentes pakker, mens der hos Kongebro Bageriet kan hentes og sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto.

Bog og Ide stopper som byens posthus med udgangen af marts, men fortsætter som indleveringssted for forfrankerede breve og pakker og vil også fortsat tilbyde salg af almindelige frimærker.

Og fra byens nu tre Pakkebokse i Holberg Arkaden, i Fakta og ved Sorø Station kan der hentes og sendes pakker.

“Det har stor betydning for såvel borgere som erhvervsliv i Sorø, at der er gode muligheder for at kunne sende og afhente pakker og breve. Derfor er jeg meget glad for, at PostNord på ultrakort tid har formået at finde en god løsning for posten i byen,” siger Laila Haunstrup Bregner Carlsen, erhvervschef i Sorø Erhverv.

Hos Kongebro Bageriet og Candy Corner glæder man sig til at få post ind i butikken:

“Vi ser frem til samarbejdet og har en forventning om, at posthuset vil trække kunder til og gøre Kongebro Bageriet til et omdrejningspunkt i lokalområdet, “siger Michael Frederiksen, indehaver af Kongebro Bageriet.

“Her hos Candy Corner er det en ekstra god service for vores kunder, at de kan hente deres pakker sendt med PostNord hos os,” siger Hayssam Abdul, der ejer Candy Corner.

Posthuset hos Kongebro Bageriet er åbnet 14. marts, Pakkeboksen i Holberg Arkaden forventes klar til brug fra 7. april, mens der udleveres pakker hos Candy Corner fra 3. april.

Sidste åbningsdag for posthuset hos Bog og Ide, inden det bliver indleveringssted, er 31. marts.

 

 

[box style=”rounded”]FAKTA OM POSTSERVICEN I SORØ

Candy Corner – Udleveringssted: Her lægges de pakker til afhentning, som pakkebudene ikke kan aflevere, når de kommer forbi din bopæl. Du kan også vælge at få din pakke sendt uden omdeling til direkte afhentning hos Candy Corner. Pakker kan hentes alle ugens dage kl. 10-22.

Kongebro Bageriet – Posthus: Der kan købes frimærker, frankering til Quickbreve, pakkelabels og rekommanderede breve samt sendes pakker og breve. Du kan også få pakken sendt uden omdeling til direkte afhentning hos Kongebro Bageriet. Åbningstider er hverdage kl. 6.30-17, lørdag kl. 7-14.30 og søndag kl. 7-15.30.

Svegård Bog og Ide – Indleveringssted: Her kan der sendes forfrankerede breve, Quickbreve og pakker samt købes almindelige frimærker i hele butikkens åbningstid, som er mandag til onsdag fra kl. 9.30-17.30, torsdag-fredag fra kl. 9.30-18 og lørdag fra kl. 9.30-14.

Pakkebokse i Holberg Arkaden, Fakta Pedersborg og ved Sorø Station – Der kan hentes og sendes pakker samt udskrives pakkelabels købt via PostNords app eller hjemmeside. Pakkeboksen ved Sorø St. er døgnåben, mens pakkeboksene i hhv. Holberg Arkaden og Fakta er åbne kl. 5-22 og kl. 8-21 alle ugens dage.

PostNords app og postnord.dk – I PostNords app og på postnord.dk kan der købes portokoder til at skrive på brevet og bruge som frankering i stedet for et frimærke. Der kan også købes pakkelabels, som kan udskrives fra en printer eller en af byens tre pakkebokse.[/box]

GemGem

GemGem