Byportalen var intet uden Google, så Dit Sorø kiggede naturligvis ind hos Google på Torvet i tirsdags, hvor de to glade medarbejdere forrest i bussen kunne fortælle, at der havde været drøn på fra morgen til aften.

Tilmeldingerne især til mandagens kurser for begyndere har været overvældende med ventelister på op til 40 personer. Tirsdagens kurser for øvede var også godt fyldt op.

Det er mest små og mellemstore virksomheder, der tager timer i bussen med stor entusiasme og lærevillighed, fortæller Googles folk. Mange brancher er repræsenteret blandt kursisterne, men i Sorø er det typisk ejerne selv, der lægger vejen forbi. Nogle tager en hel dag ud af kalenderen for at blive klogere på, hvordan man bliver fundet på nettet ved hjælp af bl.a. søgemaskineoptimering eller får et større publikum på Youtube.

I skrivende stund er bussen kørt videre til Holbæk og rammer også Helsingør. Med den overvældende modtagelse bussen har fået i Sorø, er det sandsynligt, at den snart holder parkeret på Torvet igen.

Foto: SDL
Foto: SDL
Foto: SDL