Det er blevet utroligt populært at renovere sin bolig. Derfor skal du da også overveje, om der er nogle forbedringer, din bolig kunne trænge til. Boligrenoveringer kan gøre en kæmple forskel, og blot en klat maling og et nylakeret trægulv kan gøre en stor forskel for din bolig. Når man bor et sted, kalder man det naturligvis sit hjem. Men hvis din bolig endnu ikke er dit drømmehjem, kan du allerede nu gå i gang med at overveje, hvad du kan gøre for at ændre på det. For hvem vil ikke gerne bo i sin drømmebolig?

Få det fundamentale på plads
Først og fremmest skal du sørge for, at du har basisrammerne helt på plads. Det vil sige, at du skal sørge for at få malet de vægge og lofter, der trænger. Du skal sørge for, at dine gulve er pæne og ser nye ud. Hvis ikke gulvene kan renoveres, kan du overveje at få lagt helt nye gulve. Men hvis du har trægulve, kan de oftest høvles eller slibes og efterbehandles, så de både er pæne og slidstærke. Det er et firma som gkservice.dk rigtig dygtige til.

Det kan hurtigt blive en dyr omgang at få lagt nye gulve, men det kan gøre en rigtig stor forskel. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan du eventuelt overveje at købe nogle store, lækre gulvtæpper. Ikke nok med at de dækker over de grimme gulve; de er faktisk også utroligt hyggelige, og de kan skabe masser af varme i dit hjem. Du kan også overveje, om køkken og badeværelser er, som du gerne vil have dem. Det er selvfølgelig dyrt at få bygget helt nyt køkken og nye badeværelser, men du kan også prøve blot at male – lidt har også ret.

Foto: ABW

Skab hygge og lad din egen stil styre
Noget af det vigtigste ved dit drømmehjem er, at det skal udstråle din personlighed. Det skal være dit drømmehjem, og det behøver altså ikke at ligne noget fra et boligmagasin. Det skal være lige præcis, som du vil have det, for det er dig, der skal bo der.

Du kan selvfølgelig altid søge inspiration i boligmagasinerne, men du skal være fri til at mixe og matche, som du føler for. Det er nemlig der, de fede designtendenser opstår: Når der er nogle, der tør skille sig ud og blande forskellige stilarter. Det skal handle om personlighed. Lad være med at skille dig ud, bare for at skille dig ud. Skil dig ud, fordi din stil er speciel. Køb møbler, kunst og andre dekorationer, der udtrykker dig og din personlige stil.