Det er spændende, når der står et bryllup for døren, og der har helt sikkert været mere end travlt med at få alle forberedelserne i hus. Dog kan du først lige nyde den sidste tid som ugift – selvom det naturligvis ikke er et krav – med en polterabend, hvor du kan tilbringe nogle sjove stunder sammen med veninderne, som du forhåbentligt aldrig kommer til at glemme igen, både på godt og ondt.

Få et adrenalinsus sammen
Når nu din polterabend gerne skal være noget specielt, og noget du aldrig kommer til at glemme, er det jo en meget oplagt mulighed til at flytte nogle grænser, du ellers ikke lige havde regnet med at flytte i den nærmeste fremtid – eller måske nogensinde.

Der er mange måder, hvorpå et adrenalinsus kan opnås, og hvor meget der skal til for at flytte en grænse, varierer naturligvis også fra person til person. Det skal helst heller ikke komme så vidt, at der er nogle, der bliver decideret utilpasse under denne polterabend. Bungee jump og faldskærmsudspring er aktiviteter, der ofte bruges til at opnå dette adrenalinsus til en polterabend.

Lav selv smykker
I kan naturligvis også vælge at tage den i en helt anden retning, hvor der i stedet for at have fokus på at rykke grænser, er fokus på at udfolde jeres kreative side sammen. Igen er der mange forskellige måder at gøre det på, og det skal komme helt an på den kommende bruds interesser.

Noget af det der har været meget populært, er ting som keramikkurser og at lave jeres egne smykker. Her kan der være totalt fred, mens I alligevel får nydt hinandens selskab. I kan finde sæt til lav selv smykker på Smyks.dk – og måske ville en flaske vin imellem jer heller ikke være den værste ide, I kommer på!

Polterabend – tilbring nogle sjove stunder sammen med veninderne, som du forhåbentligt aldrig kommer til at glemme igen Foto: ABW