Det er en lille sød historie om en forældreløs dreng, som gerne vil være en Ninja. Om hans vej mod drømmen, hvor han får hjælp af en stor drage til netop at opfylde hans ønske. Igennem historien bliver Yang udfordret af dragen. Og rigtig tit er drengen ved at give op, fordi det er alt for hårdt at blive til en Ninja. Men han indser undervejs, at han gerne vil kæmpe for sin drøm.

Forfatter til bogen, Per Nygaard, er grundlægger af Tao Ninja Skole og Ninja Land, som hvert år får besøg af tusindvis af børn. Her lærer børnene om ninjaernes levevis og ikke mindst om deres træning. Per har erfaret et stort behov for mere mod og selvværd hos børn og unge og derfor er hans bog endnu et våben til bekæmpelse af børns inaktivitet. Og han håber at den kan inspirere børn til mere fysisk aktivitet, og skabe en større forståelse for hvad tålmodighed betyder, og hjælpe til at rette opmærksomheden indad.

Lige nu kan bogen købes til en særlig julepris til 119,- kr. og den er oplagt til de gode drenge og piger, som elsker en god historie med fantastisk indhold. Afhentes i Tao Centret/Ninja Skolen, Orebyvej 12, Eggeslevmagle, 4230 Skælskør. Aftal hvornår på tlf 51325948.  Bogen kan bestilles via Facebooksiden lige her.