Kender du en pige, der vil have godt af at mødes med jævnaldrende til ærlige snakke om alt, hvad der rører sig i unge pigers liv? EmpowR grupper starter nu op i Sorø, meddeler Sorø Kommune. EmpowR er hygge, snak og fællesskab. Gruppen har forskellige temaer, hvor deltagerne vender tanker og følelser om alt fra krop og identitet til selvværd og fremtiden. Forløbene er gratis og målrettet piger i alderen 13-16 år.

En tidligere deltager fortæller “EmpowR har det gjort det nemmere for mig at snakke med andre om, hvordan jeg har det. Jeg har fået konkrete værktøjer, jeg kan bruge i hverdagen, som f.eks. lige at tage en pause eller ringe til en, jeg er tryg ved. Jeg vil helt klart anbefale det til andre”.

Næste hold starter op i Sorø den 21. april 2021 kl. 17.00-19.00. Forløbet strækker sig over 4 mdr. med 10 mødegange. Grupperne mødes fysisk og overholder alle corona-retningslinjer, så deltagerne kan trygt møde frem.

Tilmelding kan ske på dette link: https://www.serioest.dk/empowrtilmelding

Der er allerede piger der har tilmeldt sig, men der er plads til flere. Se mere på https://www.serioest.dk/empowr eller kontakt Pia Knudsen på mail: sundhedscenter@soroe.dk eller tlf. 21 55 61 17.

Foto: ABW
Del på sociale medier