Som en del af Sorø Vinterjazz kan du tage i Victoria Teatret d. 20. februar og opleve A Very Big Band med Kira Martini som solist. Det bliver en yderst velspillende oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Koncerten byder på sangerinden Kira Martini som solist foran orkestrets 18 mand under ledelse af kapelmester Ole Kock Hansen. Bigbandet gæstede for to år siden Victoria, så det bliver et genhør for det soranske publikum, som således igen får chancen for at nyde orkestrets solidt swingende stil med tydelig inspiration fra de klassiske bigband mestre Count Basie og Duke Ellington.

Denne gang får koncerten en ekstra dimension, idet den humørfyldte 34-årige sangerinde Kira Martini er med som solist. Hun er ikke mindst kendt for sit samarbejde med jazzveteranerne ”Nulle” og ”Fessor”. Det var hendes initiativ at invitere de to gamle jazzberømtheder, som begge kunne være hendes bedstefædre, med i sit festlige band kaldet ”Martini’s”. Det blev en stor succes og ”Martini’s” har siden udgivet tre albums. Kira Martini har de senere år markeret sig stærkt og alsidigt i musiklivet, også med børnejazz, og hun roses for sin særlige evne til at formidle musikken med nærvær, personlighed og hjerte.

Ole Kock Hansen, som leder A Very Big Band, er både pianist, dirigent og arrangør. Tidligere arbejdede han i adskillige år med DR Big Bandet. De senere år har han koncentreret sig om A Very Big Band, der har optrådt både i klubber og på jazzfestivaler med flere forskellige solister, bl.a. Cæcilie Norby, Marie Carmen Koppel, Miriam Mandipira og Bobo Moreno og nu altså Kira Martini. Bigbandet behersker et bredt repertoire fra dansevenlig swingjazz til spændstig funk med bidrag fra blandt andre Count Basie, Duke Ellington, Thad Jones og Niels Jørgen Steen.

Hele programmet med alle detaljer om musikere, spillesteder og reservation kan ses på soroejazz.dk – KLIK HER.

Foto: ABW