Føler du også, at du bliver blændet af de modkørende, når du kører bil i mørke? Så kig forbi Nyt Syn Sorø til en synsprøve og en snak om ZEISS DriveSafe brilleglas.

Foto: Nyt Syn

ZEISS DriveSafe er en trafiksikker hverdagsbrille, som kan gøre stor gavn. Føler du dig ofte utryg i trafikken i tusmørke og om natten, fordi du bliver blændet af modkørende bilister? Med DriveSafe brilleglas fra ZEISS får du hverdagsbriller, der er optimeret specielt til bilkørsel, så du kan føle dig tryg både dag og nat.

Brilleglasset kan nemlig reducere ubehag ved blænding fra modkørende og give dig et skarpere syn i både dårligt vejr og vanskelige lysforhold. Et godt syn er en forudsætning for en sikker kørsel, for når vi kører bil, er vores øjne på overarbejde. Øjnene skal konstant skifte fokus mellem vejen, GPS’en, bakspejlet og sidespejlene. ZEISS DriveSafe fås både som enkelt- og flerstyrkeglas – og gør det lettere for dig at nå sikkert og ustresset frem til dit mål.

Tag testen i dag og se om DriveSafe kan hjælpe dig, så du kan få et skarpere nattesyn.

Fordelene ved ZEISS DriveSafe-glas:
● En afslappet følelse når du kører, takket være et bedre syn under vanskelige forhold.
● Du kan bruge ZEISS DriveSafe brilleglas i dine normale briller – dag og nat. Du kan altså få ZEISS DriveSafe brilleglas i lige præcis det stel, du ønsker dig.
● ZEISS DriveSafe brilleglas kan reducere ubehaget fra blændinger fra modkørende biler.
● Du vil opleve et bedre nattesyn med skarpere kontraster.
● Du kan hurtigere bedømme afstande og situationer i trafikken.
● ZEISS DriveSafe brilleglas gør det nemt for dig at skifte fokus mellem vej, instrumentbræt og spejle.

DriveSafe med ZEISS-glas fås fra 3.590,- pr. sæt.

Læs meget mere om fordelene ved ZEISS DriveSafe-glas her eller kig forbi Nyt Syn Sorø i Holberg Arkaden og få en personlig snak om, hvordan dit nattesyn kan optimeres.