Sæsonen for løb i BMX lakker mod enden. I weekenden bliver det afgjort, hvem der vinder Sjællandscuppen og Sjællandsmesterskabet. Det foregår i Sorø, hvor der vil være gang i den både lørdag og søndag.

Det foregår på BMX banen, hvor der lørdag den 20. september 2014 bliver kæmpet om de sidste vigtige points til Sjællandspokalen, som overrækkes lørdag eftermiddag.

Søndag går det løs i kampen om Sjællandsmesterskabet. Sjællandsmesterskabet er både et løb for de garvede, som lige skal vise deres form frem mod DM i næste weekend. Men det er også en rigtig god mulighed for at prøve at køre det første løb på hjemmebane. Derfor er der mange Sorø kørere med.

Hele weekenden vil der også være noget at lave for de yngre, som endnu ikke helt selv kan træde i pedalerne, og som ikke gider se på BMX hele tiden. Klubbens initiativ med de små Strider® cykler (løbecykler) har været en stor succes. Derfor vil der hele weekenden være mulighed for at prøve de små cykler.

Træningen både for BMXere og Stridere fortsætter lige til det bliver for koldt eller for dårligt vejr.

Torben Ugleholdt, formand Sorø BMX: ”I Sorø BMX klub har vi plads til både bredde- og elitekørere og det sociale klubliv er i højsædet. Vi glæder os rigtig meget til at se alle give den gas på vores gode bane.”

For yderligere oplysninger om klubben og BMX se følgende hjemmesider:

http://www.soroebmx.dk
facebook: https://www.facebook.com/SoroeBMX

IMG_7885