Galleri Soli modtager stadig indramningsordrer, restaurering af gamle billeder, samt besøg af få gæster af gangen.

“Men vi må desværre aflyse, foreløbigt, vores jubilæum,” meddeler Hans og Soli Madsen. “Vi havde jo fortalt mange mennesker, at vi ville holde 25 årsjubilæum for de to gallerier tilsammen, lørdag den 2. maj 2020. Desværre må vi udsætte det til lidt senere. Vi kan umuligt sige hvornår, alt efter coronavirussets udvikling,” forklarer de.

“Jeg har også måttet aflyse min medvirken i Påskeudstillingen i Galleri Jethoni i Slagelse. Alle medvirkende har måttet aflyse. Lige nu har jeg ikke kunne lave nogen planer, hverken med hensyn til udstillinger i udlandet, eller besøg af min franske familie eller noget som helst. Jeg er dog ihærdigt i gang med at male,” fortæller Soli.

Galleriet på Peter Damsvej 70 håber de mange gæster ikke glemmer dem og vil støtte galleriet, når alting bliver normalt igen, så de ikke er nødt til at lukke.

“Vi har jo ikke solgt noget i disse uger… Vores datter Cecilia Madsen havde ellers lavet en masse gladværker med henblik på jubilæet. Vi har også aflyst Kai Glads medvirken… Han havde stor succes for to år siden her i Galleri Soli, så vi havde planlagt, han skulle udstille igen til jubilæet, men det må blive en anden gang. Vi håber, vi snart kan fungere igen, når regeringen siger til,” skriver galleriejerne.

Følg Galleri Soli på Facebook

Et lille udsnit af galleriets nye glasværker. Pressefoto