Synes du også vores skønne natur og spændende historie indbyder til dejlige gåture? Mangler du lidt inspiration til at gå nye veje – og samtidig blive lidt klogere på Sorø?

Om du er til arkitektur, skulptur, natur eller bare lidt af det hele – så er Bykontorets nye kort lige noget for dig. Kortet indeholder fire dejlige gåture med hvert sit tema og længde. Der er ArkitekTuren for dem, der gerne vil vide lidt mere om byens bygninger, SkulpTuren der gør dig klogere på kunsten i det offentlige rum, NaTuren der indbyder til smukke naturoplevelser og MiksTuren, der har lidt af det hele.

”Det startede med vores cykelkort. Vi er så glade for den overvældende modtagelse som kortene fik. Men det betød samtidig at mange – uden cykel – efterspurgte noget tilsvarende,” siger Pernille fra Bykontoret, der fik en idé om at udvide sortimentet med gåture.

”Så vores kulturkonsulent og jeg snørede skoene – og gik ud og lod os inspirere. Dét gik helt af sig selv! Det svære var at begrænse sig – vores by har jo så meget at byde på,” fortæller Pernille og afslører, at hvis muligheden byder sig, laver de meget gerne flere ruter. Både i Sorø by som i andre dele af vores dejlige kommune.

Kortene kan købes på Bykontoret – og koster kr. 30. Tryk og grafisk opsætning af kortene er støttet af Kultur og Fritidsudvalget.

Del på sociale medier